Κατέθεσε φάκελο για την Α1 ο Πανιώνιος

Gazzetta team
Κατέθεσε φάκελο για την Α1 ο Πανιώνιος

bet365

Ο Πανιώνιος, όπως ανακοίνωσε, κατέθεσε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΕΟΚ προκειμένου να διεκδικήσει τη μία κενή θέση που προέκυψε στην Basket League μετά την αποχώρηση της Κηφισιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πλήρη φάκελο με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΣΑΚΕ κατέθεσε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΕΟΚ αντιπροσωπεία του Πανιωνίου της οποίας ηγήθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Ίωνας Βαρουξάκης υλοποιώντας δέσμευση που ανακοινώθηκε πριν από μερικές μέρες.

Αναμένεται τώρα να συνεδριάσει εντός των ημερών η ειδική επιτροπή για την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων για την πλήρωση της κενής θέσης στην Α1 κατηγορία Ανδρών.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Με αυτήν την ευκαιρία, η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του ΓΣΣ Πανιωνίου κ. Άρη Μισαηλίδη καθώς και τον Αντιδήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Πολύδωρο Συρίγο, καθώς και όλους τους άλλους συντελεστές και φορείς που συνέβαλαν αυθόρμητα και αποφασιστικά στην έγκαιρη και ολοκληρωμένη κατάθεση του φακέλου, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ομοψυχία και τον δυναμισμό της μεγάλης μας ομάδας.

Πάνω σε αυτό το πνεύμα, στην ισχυρή ιστορία του συλλόγου, στην άμεση και ολοκληρωμένη ανταπόκριση στην πρόσκληση της ΕΣΑΚΕ καθώς και στις προοπτικές που έχει δημιουργήσει η καινούργια διοίκηση, βασίζεται η αισιοδοξία του Πανιωνίου για την θετική κατάληξη της διαδικασίας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα