Το ειδικό πρόγραμμα του Σίνγκλετον, ο Ουάιτ κι ο επιπλέον γκαρντ

Το ειδικό πρόγραμμα του Σίνγκλετον, ο Ουάιτ κι ο επιπλέον γκαρντ

Γιάννης Ράμμας
Το ειδικό πρόγραμμα του Σίνγκλετον, ο Ουάιτ κι ο επιπλέον γκαρντ

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας χωρίς τον Κρις Σίνγκλετον, ενώ παραμένει σε αναζήτηση ενός πάουερ φόργουορντ (Οκάρο Ουάιτ;) κι ενός επιπλέον γκαρντ.

Ήταν η πρώτη μετεγγραφή του, αλλά θα 'ναι η τελευταία προσθήκη του, τουλάχιστον με το υπάρχον ρόστερ. Ο Κρις Σίνγκλετον δε λέει να πάρει... ανάσα, αφού μόλις προκρίθηκε και στους Τελικούς της NBL, όπερ σημαίνει πως θα 'ναι παίκτης της Ανχούι Γουενάι μέχρι και το πρώτο 10ήμερο Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα γνώριζε εξ αρχής πως οι υποχρεώσεις του ήταν πιθανόν να τρέχουν μέχρι τότε και δεν έχει παρά να τον περιμένει όσο θα διανύει στο Καρπενήσι το βασικό στάδιο. Μόνο που εκτός της ειδικής άδειας, θα χρειαστεί να του χορηγήσει κι ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων. Κι αυτό γιατί το πρόγραμμά του είναι γεμάτο και χωρίς διακοπή απ' τον περασμένο Οκτώβριο. Και ναι μεν, θα 'ρθει... ζεστός, αλλά αυτό διαφέρει πολύ απ' τις απαιτήσεις μίας προετοιμασίας, πόσω μάλλον αυτής μίας ομάδος με στόχο την κορυφή τόσο εντός όσο εκτός συνόρων.

Όχι πως ο 27χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είναι ο μοναδικός απών απ' την προετοιμασία της ομάδος, αφού το ρόστερ δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης εξακολουθεί να ερευνά την αγορά για την προσθήκη ενός πάουερ φόργουορντ, ενώ προσφάτως επιβεβαίωσε πως όντως υπάρχει το ενδεχόμενο κι αυτής ενός επιπλέον γκαρντ.

Οι αξιόλογες περιπτώσεις δεν περισσεύουν, για κανέναν εκ των δύο, αλλά αυτό αναμένεται ν' αλλάξει ως προς τον πρώτο, μόλις οι ομάδες του ΝΒΑ αρχίσουν να κατεβάζουν τον αριθμό συμβολαίων απ' τον ανώτατο σε περίοδο προετοιμασίας αριθμό των 20 στον αντίστοιχο σε κανονική περίοδο των 15. Αν δεν προκύψει κάτι ιδιαίτερο, δε φαντάζει απίθανο να επιστρέψει για τον Οκάρο Ουάιτ. Ανεξαρτήτως αξίας και διάρκειας, το συμβόλαιό του στους Χιτ είναι μερικώς εγγυημένο κι αυτό τον καθιστά αναλώσιμο κι ίσως μελλοντικά εκ νέου διαθέσιμο για τον Παναθηναϊκό.

Τα καμπ των ομάδων του ΝΒΑ ανοίγουν στις αρχές Οκτωβρίου, οπότε έχει οριοθετηθεί κι η πιθανή απόκτηση ενός επιπλέον γκαρντ κι ενώ η Α1 είναι προγραμματισμένη να κάνει τζάμπολ στις 8/10 κι η EuroLeague στις 12/10.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα