Τα εισιτήρια διαρκείας του Κολοσσού

Τα εισιτήρια διαρκείας του Κολοσσού

Τα εισιτήρια διαρκείας του Κολοσσού

bet365

Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας του Κολοσσού Ρόδου.

Το «Βενετόκλειο» να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο παλμό θέλει η διοίκηση του Κολοσσού Ρόδου και για αυτό επί τη ευκαιρία της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, ζήτησε τη βοήθεια των φίλων της ομάδας.

Αναλυτικά η η ανακοίνωση:

«Η KAE Κολοσσός H Hotels ενημερώνει τους φίλους του μπάσκετ για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής 2016-17. Στα πλαίσια δε της προετοιμασίας, καλεί τους Ροδίτες στο Βενετόκλειο γήπεδο, στους αγώνες 2016-17, να βρεθούμε όλοι μαζί, ξανά, δίπλα στην ομάδα μας, με την οικογένεια, τους φίλους, εξασφαλίζοντας έγκαιρα τα εισιτήρια διαρκείας.

Η στήριξη του κόσμου, κρατάει την ομάδα ψηλά και δυνατά. Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS ανταποκρίνεται και προετοιμάζεται για να τον ευχαριστήσει, με όλες του τις δυνάμεις και με πολλές εκπλήξεις. Έτσι, ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS στο πνεύμα των δυσκολιών που όλοι διανύουμε, διατηρεί στην αγωνιστική 2016-17 τις ίδιες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας. Είναι γνωστό το πόσο δύσκολο είναι οικονομικά και όχι μόνο, να διατηρηθεί μια ομάδα και μάλιστα επαρχιακή, στην Α1, με την επιτυχία του Κολοσσού. Τόσο τα εισιτήρια διαρκείας όσο και τα εισιτήρια των αγώνων είναι πνεύμονας ζωής, γι’ αυτό, είναι η ώρα να προσφέρει ο καθένας τη στήριξή του, μικρή μεγάλη στην ομάδα.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας από τα γραφεία της KΑΕ, στην οδό Πλατεία Βρούχου 1, Δευτέρα - Παρασκευή από 10:00 έως 15:00, τηλ 22410 22261, [email protected] καθώς και μέσω του viva.gr.

Να θυμίσουμε ότι για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου σύμφωνα με τη νομοθεσία. Την αίτηση για την κάρτα φιλάθλου, παραλαμβάνετε από τα γραφεία της ΚΑΕ, Πλατεία Βρούχου 1, τηλ 22410 22261. Απαραίτητα δικαιολογητικά, φωτογραφία τύπου διαβατηρίου, αντίγραφο ταυτότητας, το κόστος είναι 2€.

Η έκδοση κάρτας διαρκείας για παιδιά έως 14 ετών γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ΚΑΕ.

Προτεραιότητα διατήρησης της υπάρχουσας θέσης στους παλαιούς κατόχους, δίδεται μέχρι 31/8/2016. Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα έχουν παροχές που θα ανακοινωθούν με την έναρξη των αγώνων και θα ενισχύονται συνεχώς.

Έκπτωση παρέχεται στους γονείς των αθλητών των ακαδημιών – Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ-. Η κράτηση και αγορά για τη συγκεκριμένη κατηγορία, γίνεται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα