Μαρκόπουλος: «Ωραίο μπάσκετ και υπέρβαση στην Ευρώπη»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Μαρκόπουλος: «Ωραίο μπάσκετ και υπέρβαση στην Ευρώπη»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ζήτησε υπομονή μέχρι να βγει το μπάσκετ που θέλει ο ίδιος να παίζει ο ΠΑΟΚ. 

Μαρκόπουλος: «Ωραίο μπάσκετ και υπέρβαση στην Ευρώπη»

Στην ανοικτή προπόνηση θα ήταν αδύνατον να μη μιλήσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέλυσε το σκεπτικό του για το φετινό ρόστερ και φυσικά έθεσε τους στόχους για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

Για τα νέα αποκτήματα του ΠΑΟΚ: «Είναι νέα παιδιά χωρίς εμπειρίες από το ευρωπαϊκό και ελληνικό μπάσκετ. Θέλει δουλειά κι υπομονή, έχουν όρεξη κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε για να παίξουμε όσο πιο γρήγορα το μπάσκετ που θέλουμε. Ανάλογα με τους παίκτες που έχεις κάνεις κάτι ανάλογο στο γήπεδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε περισσότερο και θα φανεί στην πράξη εάν καταφέρουμε αυτά που σκεφτόμαστε».

Για το γεγονός πως η προετοιμασία ξεκίνησε με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του: «Είναι πολύ καλό να έχουμε τους παίκτες τόσο νωρίς και στη διάθεσή μας στην προετοιμασία. Θέλουμε τους παίκτες νωρίς αν και δεν είναι πάντα τόσο εύκολο».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος θέλουμε να πλαισιώσει φέτος την ομάδα κι εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ για να μας στηρίζουν και στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν».

Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχος μας είναι στο στυλ παιχνιδιού που θα ακολουθήσουμε να ανταποκριθούν οι παίκτες μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα μέγιστα στο Champions League να πετύχει ο ΠΑΟΚ την υπέρβαση στο νέο θεσμό».

Best of internet