Προετοιμάζονται για να παίξουν στην Α2 στον Χολαργό

Προετοιμάζονται για να παίξουν στην Α2 στον Χολαργό

Προετοιμάζονται για να παίξουν στην Α2 στον Χολαργό

Ο Χολαργός ξεκίνησε την προετοιμασία του έχοντας κατά νου πως θα συμμετέχει στην Α2. 

Χολαργός και Λιβαδειά έχουν συμφωνήσει σε όλα, ωστόσο λόγω γεωγραφικής θέσης η ΕΟΚ απαγορεύει την ολοκλήρωση της συνεργασίας.

Στον Χολαργό πάντως ξεκίνησαν τη σεζόν προετοιμαζόμενοι για να παίξουν στην Α2.

Ο προπονητής Μιχάλης Παπαμάρκος ανέφερε ενόψει της πρόκλησης της νέας σεζόν, «τη στιγμή που μιλάμε βρισκόμαστε στην Α2. Ο σύλλογος άλλαξε σελίδα και η αλήθεια είναι ότι είμαστε απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι την επόμενη… Περάσαμε ένα καλοκαίρι με μεγάλη ένταση και αγωνία, αλλά τώρα ξεκινάμε μια προσπάθεια με μεγάλη όρεξη, μεγάλες προσδοκίες και είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε». Είπε ακόμα…

Για το ρόστερ του Χολαργού: «Δημιουργήσαμε ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ με γνώμονα το ταλέντο, την εμπειρία, τους χαρακτήρες των παικτών και τη δίψα που έχουμε όλοι για διάκριση. Μιλάμε για μια τελείως καινούργια ομάδα, η οποία πρέπει ίσως να δουλέψει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον αντίπαλο μας, όμως άπαντες να είναι σίγουροι ότι θα το κάνει».

Για τους στόχους τους: «Βασικός και απόλυτος στόχος μας είναι να γίνουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο είτε εντός είτε εκτός έδρας θα βγάζει την αγωνιστική του ταυτότητα και θα διεκδικεί τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Για να γίνει θα αυτό πρέπει εκτός από τις συνεργασίες και τους αυτοματισμούς να ενώσουμε το μυαλό και την ψυχή μας! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω με τα συγκεκριμένα παιδιά και θα προσπαθήσω εγώ και οι συνεργάτες μου (βοηθοί οι Άρης Καλλιάς, Δημήτρης Ρώσσης, γυμναστής ο Μάκης Παναγάκης) να τους βοηθήσουμε να κάνουν την αγωνιστική τους υπέρβαση. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Η διοίκηση μας έδωσε τη δυνατότητα να βρεθούμε όλοι μαζί και στο χέρι μας είναι να φτιάξουμε κάτι καλό. Είναι ώρα σκληρής δουλειάς και ευθυνών. Θα «απαντήσουμε» στο χώρο των 28Χ16. Αυτός είναι ο φυσικός μας χώρος και εκεί κρίνονται τα πάντα!».

Για τους φιλάθλους του Χολαργού: «Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες που ξεκινούν τώρα την προετοιμασία τους και μια τελευταία -και δίκη μου αλλά και όλων των ανθρώπων του Χολαργού – επιθυμία. Απευθύνομαι στον κόσμο της ευρύτερης περιοχής του Χολαργού και τους παρακαλώ να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους».

Best of internet