Γιαννόπουλος: «Να δέσουμε... μπασκετικά»

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Γιαννόπουλος: «Να δέσουμε... μπασκετικά»

Ο Χάρης Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στη νέα χρόνια και στους στόχους του Ρεθύμνου. 

Γιαννόπουλος: «Να δέσουμε... μπασκετικά»

Το Ρέθυμνο ξεκίνησε και αυτό την προετοιμασία του και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας ο Χάρης Γαννόπουλος και άλλοι συμπαίκτες του αναφέρθηκαν στους στόχους της σεζόν που έρχεται.

Αναλυτικά:

Χάρης Γιαννόπουλος: «Να δουλέψουμε και να δέσουμε μπασκετικά»

«Οι στόχοι της φετινής σεζόν δεν μπορούν να αποτυπωθούν από την πρώτη προπόνηση, καθώς θα πρέπει να δούμε πως θα πάει η προετοιμασία, πως θα δέσει το σύνολο, να έρθει και ο κόουτς και μετά να δούμε που βρισκόμαστε και τι μπορούμε να καταφέρουμε. Καταρχήν, το σημαντικό είναι να δουλέψουμε και να δέσουμε μπασκετικά και να μην γίνουν τα ίδια λάθη με πέρυσι, όπου είχαμε ξεκινήσει λίγο “μουδιασμένα”.

Η περσινή σεζόν ήταν ένα μεγάλο σχολείο για μένα. Οι εμπειρίες που πήρα με βοήθησαν πάρα πολύ να ωριμάσω μέσα στην ομάδα και νομίζω ότι φέτος ο ρόλος μου και το πώς θα είμαι θα αλλάξει προς το καλύτερο σε σχέση με πέρυσι. Για ευχή θα ήθελα να χρησιμοποιήσω κάτι πολύ κλισέ αλλά αυτό είναι που μετράει, δηλαδή να είμαστε όλοι υγιείς».

Ντέγιαν Κράβιτς: «Να προσφέρω πολύ περισσότερα»

«Έρχομαι για δεύτερη φορά στο Ρέθυμνο Cretan Kings. Την πρώτη χρονιά ήμουν ρούκι στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά τώρα πλέον μετά και από την περσινή σεζόν στην Ολλανδία θεωρώ πως έχω εξελιχθεί, ενώ έχω αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες και είμαι πιο ώριμος. Προφανώς αυτή τη νέα σεζόν θα ήθελα να προσφέρω πολύ περισσότερα από ότι την πρώτη μου φορά, να συνεισφέρω τόσο αμυντικά αλλά και επιθετικά και να δώσω ενέργεια στο παιχνίδι και στην ομάδα μου. Επίσης θα ήθελα να παρατηρήσω πως έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στα χρώματα της ομάδας και θεωρώ πως ταιριάζουν στους “βασιλιάδες” της Κρήτης».

Θωμάς Κώττας: «Να δουλέψουμε σκληρά»

«Αυτό που με απασχολεί την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι να δουλέψουμε σκληρά. Να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από αυτό να εξελιχθώ και εγώ ακόμη περισσότερο. Εύχομαι υγεία σε όλους και όλα τα υπόλοιπα είμαι σίγουρος πως θα έρθουν».

Μπράντον Έντουαρντς: «Να συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ»

«Μέχρι στιγμής έχω γνωρίσει τα περισσότερα παιδιά που θα αγωνιζόμαστε φέτος μαζί και θεωρώ πως πρόκειται για εξαιρετικούς χαρακτήρες. Στο Ρέθυμνο είμαι μόλις 3 ημέρες και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι καιρικές συνθήκες μοιάζουν με εκείνες της πατρίδας μου, το Τέξας. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία εξαιρετική χρονιά και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Προσωπικά θέλω να συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ και αν γίνεται να ηγηθώ στα ριμπάουντ, να δώσω ενέργεια και να βοηθήσω την ομάδα μου να καταφέρει τους στόχους της».

Ηλίας Θεοδωρίδης: «Να κοιτάξουμε πως θα ανεβάσουμε ψηλότερα την ομάδα μας»

«Θα ξεκινήσω από την ομάδα, η οποία αποτελείται από καινούριους παίκτες. Το πρώτο που θα κοιτάξουμε είναι το πώς θα την ανεβάσουμε ακόμα ψηλότερα. Να παίζουμε έτσι όπως θέλουν οι προπονητές μας. Προσωπικά θέλω να βελτιώνομαι κάθε μέρα μέσα από την ομαδική και ατομική δουλειά. Εύχομαι υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν».

 

 

Best of internet