Αμφισβητεί τον Τζόρνταν ο ΛεΜπρον

ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 6 ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΛΣ

Αμφισβητεί τον Τζόρνταν ο ΛεΜπρον

Αμφισβητεί τον Τζόρνταν ο ΛεΜπρον

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς τόνισε πως ο Μάικλ Τζόρνταν δεν πήρε μόνος του έξι πρωταθλήματα και πως ο κόσμος θα πρέπει να θυμάται και την καθοριστική συμβολή των συμπαικτών του εκτός από τα δικά του κατορθώματα.

Ο «βασιλιάς» είπε πως ο «Air» ήταν και παραμένει το είδωλο του αλλά θεωρεί πως το γεγονός ότι παίρνει όλα τα εύσημα για τις επιτυχίες των Σικάγο Μπουλς στα 90's δεν είναι σωστό, αφού δεν έπαιξε ποτέ έβδομο παιχνίδι στους τελικούς και εκτός από τον ίδιο και οι συμπαίκτες του πέτυχαν μεγάλα καλάθια που έκριναν τίτλους.

«Δεν πιστεύω πως ο Τζόρνταν είχε ποτέ ένα έβδομο ματς στους τελικούς. Ο κόσμος λέει ότι τελείωνε τις σειρές των τελικών νωρίτερα και κάνουν λες και τα πετύχαινε μόνος του ο Τζόρνταν. Ξεχνούν όμως άλλους παίκτες, όπως το σουτ του Πάξον από τη γωνία που έδωσε ένα πρωτάθλημα. Ειδικά σε εκείνο το ματς με το Φίνιξ, ο Τζόρνταν δεν είχε καν την μπάλα στα χέρια του. Ο Πίπεν κατέβασε την μπάλα, ο Μπάρκλεϊ προσπάθησε να κλέψει, ο Πίπεν έδωσε στον Γκραντ κι αυτό αποδιοργάνωσε την άμυνα. Η μπάλα έφτασε στον Πάξον και έβαλε το τρίποντο. Ο Τζόρνταν δεν είχε καμία ανάμειξη σε αυτή τη φάση», ανέφερε ο Τζέιμς.

Best of internet