Τα εξώφυλλα του ΝΒΑ 2Κ (pics)

Gazzetta team
Τα εξώφυλλα του ΝΒΑ 2Κ (pics)

bet365

Η 18η έκδοση του βιντεοπαιχνιδιού ΝΒΑ 2Κ πλησιάζει και το gazzetta.gr θυμάται όλους τους σταρ του ΝΒΑ που έχουν βρεθεί στο εξώφυλλο του από το 1999 μέχρι σήμερα.

Το πρώτο ΝΒΑ 2Κ κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1999 για τη σεζόν 1999/2000 έχοντας στο εξώφυλλο του τον Άλεν Άιβερσον ο οποίος ήταν το πρόσωπο της σειράς μέχρι και τον Οκτώβριο του 2003 όταν και βγήκε στην αγορά το ΝΒΑ 2Κ4 ή αν προτιμάτε η 5η έως τότε έκδοση του.

Ακολούθησε ο Μπεν Ουάλας για το ΝΒΑ 2Κ5 ο Σακίλ Ο'Νιλ για τις δύο επόμενες χρονιές και από το 2Κ8 και μετά κάθε χρόνο υπάρχει και διαφορετικός παίκτης στο εξώφυλλο. Τότε ήταν ο Κρις Πολ, σειρά πήρε ο Κέβιν Γκαρνέτ, ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν στο 2Κ10 και ο Μάικλ Τζόρνταν στο επόμενο.

Το 2Κ12 κυκλοφόρησε με τρία διαφορετικά εξώφυλλα τα οποία εκτός από τον Τζόρνταν περιελάμβαναν επίσης τον Μάτζικ Τζόνσον και τον Λάρι Μπερντ, στο εξώφυλλο του 2Κ13 βρίσκονταν ταυτόχρονα ο Κέβιν Ντουράντ, ο Ντέρικ Ρόουζ και ο Μπλέικ Γκρίφιν, ενώ τον Οκτώβριο του 2013 ήταν η σειρά του ΛεΜπρον Τζέιμς που έγινε το πρόσωπο του 2Κ14.

Ο Ντουράντ επέστρεψε μόνος του αυτή τη φορά για το 2Κ15, ενώ το 2Κ16 είχε τρία διαφορετικά εξώφυλλα με τους Στέφεν Κάρι, Άντονι Ντέιβις και Τζέιμς Χάρντεν. Το special edition του παιχνιδιού ήταν αφιερωμένο στον Μάικλ Τζόρνταν και αυτό του 2Κ17 (κυκλοφορεί στις 23 Σεπτεμβρίου) θα έχει πρωταγωνιστή τον Κόμπι Μπράιαντ. Όσο για το βασικό εξώφυλλο σε αυτό θα βρίσκεται ο Πολ Τζορτζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα