Γκότσερ: «Θέλω γεμάτο γήπεδο»

ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΡΕΞΑΤΟΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

Γκότσερ: «Θέλω γεμάτο γήπεδο»

Ο Τόντρικ Γκότσερ δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει η νέα σεζόν ώστε να φορέσει τη φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας και γι' αυτό έστειλε ένα μήνυμα στους φιλάθλους της νέας του ομάδας.

Γκότσερ: «Θέλω γεμάτο γήπεδο»

Ο Αμερικανός βρίσκεται ακόμα στις ΗΠΑ αλλά μέσα στις επόμενες μέρες θα φτάσει στην Αμαλιάδα για την έναρξη της προετοιμασίας του Κόροιβου και γι' αυτό μέσω της ιστοσελίδας της νέα του ομάδας θέλησε να πει δυο λόγια στους φιλάθλους της:

«Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω την καριέρα μου στον Κόροιβο. Νομίζω ότι μου ταιριάζει τέλεια και όπως γνωρίζω η ομάδα είναι σπουδαία.

Η πόλη της Αμαλιάδας είναι όμορφη και μου αρέσει πολύ το γήπεδο που θα παίζουμε. Ανυπομονώ να βρεθώ στην Αμαλιάδα και να αρχίσω προπονήσεις.

Επίσης ανυπομονώ να αρχίσει η αγωνιστική περίοδος και να γνωρίσω τους φιλάθλους του Κόροιβου να υποστηρίζουν την ομάδα μας. Περιμένω ένα γήπεδο γεμάτο φωνές σε κάθε αγώνα με τους φιλάθλους να στηρίζουν την ομάδα.

Και λίγα λόγια για μένα. Μόλις τελείωσα (13/8) το 2ο μεταπτυχιακό στο Texas Tech University Sports Media (σ.σ. πέρσι πήρε και το μεταπτυχιακό στο Sports management). Παίζω μπάσκετ σε όλη μου την ζωή και επιτέλους το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα να γίνω επαγγελματίας παίκτης.

Η οικογένεια μου με στηρίζει πάρα πολύ καθώς και η μητέρα μου και ο πατέρας μου έχουν αθλητικό παρελθόν.

Τα ενδιαφέροντα μου είναι το ψάρεμα και το γκολφ που αγαπώ πολύ και τα κάνω μόλις έχω ευκαιρία.

See you soon guys»,

Best of internet