Μετράει... αντίστροφα η ΑΕΚ

Μετράει... αντίστροφα η ΑΕΚ

Στέλλα Παπαδοπούλου
Μετράει... αντίστροφα η ΑΕΚ

bet365

Διακοπές... τέλος και για την ΑΕΚ που μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας της εν όψει της νέας σεζόν (18/8).

Η εβδομάδα που φεύγει απασχόλησε την ΑΕΚ περισσότερο με τις... ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις και με τα δελτία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της. Η Ένωση προτίμησε ν' αφήσει τελικά το EuroCup και να στραφεί στην επιλογή του Champions League. Έτσι, με τον... δρόμο ν' ανοίγει ξανά για την έκδοση των δελτίων περιμένει τα νέα αποκτήματά της με φόντο την έναρξη της προετοιμασίας, ενώ ρίχνει ματιές στην αγορά για την απόκτηση ενός συμπληρωματικού ψηλού που θα πλαισιώσει τους Μαυροκεφαλίδη και Όουενς, ενώ με το θέμα του Χέρστον να είναι ακόμα στον... αέρα ψάχνει και για ένα 2άρι.

Οι παίκτες, εκτός των διεθνών (Άτιτς, Ντίξον, Mιλόσεβιτς, Iβάνοβιτς), θα περάσουν αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις την Τετάρτη (17/8) και την Πέμπτη (18/8), ενώ η πρώτη επίσημη συγκέντρωση είναι την Πέμπτη (18/8, 17:30) στο ΟΑΚΑ.

Από κει και πέρα η αποστολή της ΑΕΚ θ' αναχωρήσει την Παρασκευή (19/08, 06:30) για τη Σλοβενία και την Kranjska Gora όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας της έως τις 5 Σεπτεμβρίου.


Τα προγραμματισμένα φιλικά
26 Αυγούστου: ΑΕΚ-Γκαζιάντεπσπορ (στη Σλοβενία)
3 Σεπτεμβρίου: ΑΕΚ-Κρκα Νόβο Μέσο (στη Σλοβενία)
4 Σεπτεμβρίου: ΑΕΚ-Αναντολού Εφές (στη Σλοβενία)
10 Σεπτεμβρίου (19:30): ΑΕΚ-ΑΕΚ Λάρνακας (ΟΑΚΑ κ.θ.)
12 Σεπτεμβρίου (19:00): Μακάμπι (ΟΑΚΑ κ.θ.)
14 Σεπτεμβρίου (19:00): ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΟΑΚΑ)
21-24 Σεπεμβρίου τουρνουά στην Προύσα: «Cevad Soydas» ((με τη συμμετοχή των Tόφας, Μπάνβιτ, Ζενίτ, Μπελεντίγε, Τράμπζονσπορ))

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα