Φεύγει από το EuroCup η ΑΕΚ!

Φεύγει από το EuroCup η ΑΕΚ!

Gazzetta team
Φεύγει από το EuroCup η ΑΕΚ!

bet365

Την αποχώρηση της από το EuroCup ετοιμάζεται να ανακοινώσει επίσημα η ΑΕΚ που τελικά ενέδωσε στην αφόρητη πίεση που της άσκησε η FIBA για να συμμετάσχει στο νεοσύστατο Champions League.

Η Ένωση βρισκόταν σε αδιέξοδο εδώ και καιρό. Με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν να πλησιάζει (η πρώτη συνάντηση του Γιούρι Ζντοβτς με τους παίκτες του είναι προγραμματισμένη για τις 16 Αυγούστου) και την ΕΟΚ με εντολή της FIBA να αρνείται να εκδώσει δελτία για τα νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα στην ΑΕΚ είχαν αρχίσει να σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από το EuroCup.

Αν και αρχικά ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε πάρει το θέμα πατριωτικά και ήταν έτοιμος να κινηθεί δικαστικά για να προστατέψει την επένδυση του, καθώς η ΑΕΚ για να είναι ανταγωνιστική στο EuroCup ξόδεψε αρκετά χρήματα προκειμένου να ενισχυθεί, στο τέλος έκανε πίσω καθώς δέχτηκε αφόρητες πιέσεις παρασκηνιακά από πολλούς αθλητικούς φορείς.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ημέρας η ΑΕΚ θα τοποθετηθεί επίσημα για το ζήτημα και θα ανακοινώσει την αποχώρηση της από τη διοργάνωση, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την ολική ανατροπή και να δηλώσει συμμετοχή στο Champions League της FIBA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα