Πρεμιέρα με Ουκρανία οι Κορασίδες

Gazzetta team
Πρεμιέρα με Ουκρανία οι Κορασίδες

bet365

Οι Κορασίδες αντιμετωπίζουν την Ουκρανία στην πρεμιέρα του Eυρωπαϊκού U16 της Ρουμανίας και η Ισμήνη Πράπα μίλησε για το τουρνουά.

Σε λιγότερες από 24 ώρες, η Εθνική Ομάδα Kορασίδων, ξεκινάει την προσπάθεια της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 (Β’ Κατηγορίας) στην Οραντέα της Ρουμανίας (5-14 Αυγούστου). Στην αυριανή (5/8) πρεμιέρα αντίπαλος της είναι η Ουκρανία (6μμ).

Η επίσημη σελίδα της διοργάνωσης στην προαναγγελία για τον Β’ Όμιλο, στο οποίο μετέχει η Ελλάδα μαζί με την Αλβανία, τη Δανία, την Ουκρανία, το Λουξεμβούργο και την Ισλανδία, παρουσιάζει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ως το πιθανό φαβορί στον όμιλο.

Πράπα: «τιμή και χαρά»

Η Ισμήνη Πράπα, λίγο πριν την πρεμιέρα του τουρνουά, τόνισε: «Καταρχήν νοιώθω μεγάλη τιμή και χαρά που βρίσκομαι στην δωδεκάδα. Σ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας έχουμε, όλες, δουλέψει πολύ σκληρά. Τώρα θα τα δώσουμε όλα στους αγώνες που ξεκινούν ώστε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.» και συμπλήρωσε: «Η άνοδο που πέτυχαν οι Νεανίδες μας έδωσε ένα κίνητρό. Τις ζηλέψαμε, λίγο, και θέλουμε και εμείς να τα καταφέρουμε. Το συναίσθημα είναι πολύ όμορφο.»

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου (5/8):

Λουξεμβούργο-Δανία (15.45)
Ουκρανία-Ελλάδα (18.00)
Ισλανδία-Αλβανία (20.15)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα