Φεύγουν όλοι από τη Λαμποράλ!

Φεύγουν όλοι από τη Λαμποράλ!

Αλέξανδρος Καραλής
Φεύγουν όλοι από τη Λαμποράλ!

bet365

Η επικείμενη συμφωνία του Ντάρκο Πλάνινιτς με την Γκραν Κανάρια, καθιστά τον Κροάτη τον τελευταίο χρονικά παίκτη που προστίθεται στη μακρά λίστα των αποχωρήσεων από τη Λαμποράλ Κούτσα!

Η Λαμποράλ δυσκολευόταν τα τελευταία χρόνια να βρει γηγενείς παίκτες να στελεχώσει το ρόστερ της, αλλά απ' ότι φαίνεται τη νέα χρονιά θα δυσκολευτεί να βρει γενικά παίκτες για την ομάδα!

Ο Πλάνινιτς είναι ο τελευταίος, μέχρι τον επόμενο, παίκτης της βασκικής ομάδας, που έκανε εξαιρετική πορεία μέχρι το Final 4 πέρυσι, που αποχωρεί από τη Λαμποράλ.

Ο Κροάτης βρίσκεται σε συζητήσεις με την Γκραν Κανάρια προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα και είναι συνολικά ο 7ος(!) παίκτης που αποχωρεί από την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο MVP του ισπανικού πρωταθλήματος, Γιάννης Μπουρούσης κι ο Μάικ Τζέιμς υπέγραψαν με τον Παναθηναϊκό, ο Μπέρτανς έφυγε για το NBA, ο Κοζέρ πήγε στην Μπάμπεργκ, ο Άνταμς επέλεξε την Κίνα κι ο Κορμπάτσο αποχώρησε κι αυτός.

Εκτός από τους παίκτες της, όμως, η ισπανική ομάδα έχασε και τον προπονητή Βέλιμιρ Περάσοβιτς που πήγε στην Εφές, αντικαθιστώντας τον με το Σίτο Αλόνσο.

Όπως όλα δείχνουν μάλιστα το κύμα των αποχωρήσεων δεν θα σταματήσει εδώ, αφού ο Άνταμ Χάνγκα βρίσκεται προ των πυλών της Μπαρτσελόνα! Αναμένεται καυτό καλοκαίρι για τους διοικούντες της Μπασκόνια, που έκλεισαν για τη νέα σεζόν τους Μπομπουά, Μπαρνιάνι, Λουζ και Βόιτμαν.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα