Ξανά έφηβος ο Μαρκ Γκασόλ! (pic)

Αλέξανδρος Καραλής
Ξανά έφηβος ο Μαρκ Γκασόλ! (pic)

bet365

Ο Μαρκ Γκασόλ δεν θα βρεθεί στα παρκέ της Βραζιλίας με την Εθνική Ομάδα της Ισπανίας λόγω τραυματισμού, ωστόσο δεν χάνει χρόνο και προπονείται με εφήβους.

Ο σούπερ σταρ των Μέμφις Γκρίζλις είναι ο μεγάλος άτυχος των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που το ταλαιπωρεί στο δεξί πόδι και δεν θα ενισχύσει την Εθνική Ομάδα μπάσκετ της Ισπανίας.

Ο ίδιος, όμως, φαίνεται πως δεν χάνει καθόλου χρόνο, αφού δουλεύει προκειμένου να αποθεραπευτεί πλήρως το πόδι του και να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν στο NBA.

Στο πλαίσιο αυτό, τις τελευταίες μέρες προπονείται στη Χιρόνα με τους εφήβους της ομάδας, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφοντας:

«Έχω ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό από όταν ήμουν 18 ετών. Πολύ συναρπαστικό το γεγονός ότι προπονούμαι μου στην Χιρόνα με την εφηβική ομάδα.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα