Πως ο Λεμπρόν έσωσε τον Μπίμπερ από μοιραίο λάθος...

Πως ο Λεμπρόν έσωσε τον Μπίμπερ από μοιραίο λάθος...

Gazzetta team
Πως ο Λεμπρόν έσωσε τον Μπίμπερ από μοιραίο λάθος...

bet365

Η εξαιρετική σχέση του Τζάστιν Μπίμπερ με τον Λεμπρόν Τζέιμς, έσωσε τον νεαρό ποπ τραγουδιστή από μοιραίο λάθος που θα μπορούσε να του βάλει σε πολύ αρνητική τροχιά την καριέρα...

Ο Μπίμπερ έλαβε πρόσκληση από τους Republican Donors, ώστε να τραγουδήσει στο Κλίβελαντ για 40-45 λεπτά, σε μια εκδήλωση που... υποτίθεται ότι δεν θα είχε κανένα πολιτικό περιεχόμενο.

Αρχικά η ιδέα δεν ήχησε και τόσο άσχημα στ' αυτιά του τραγουδιστή, ο οποίος μάλιστα θα γέμιζε τρομερά τον τραπεζικό του λογαριασμό (γίνεται λόγος για το πιο πλούσιο deal που θα μπορούσε να κλείσει), αλλά ούτε και στ' αυτιά του μάνατζέρ του, Σκούτερ Μπράουν, ο οποίος όμως είναι δηλωμένος υποστηρικτής της Χίλαρι Κλίντον.

Το πράγμα άρχισε να ... ζορίζει και να «βρωμάει» όταν έγινε αναφορά σε πιθανή ανάρτηση πανό τα οποία θα έγραφαν «Black lives matter», ώστε να επιδείξει ο Μπίμπερ, ως δημόσιο πρόσωπο ικανό να προκαλέσει αντίκτυπο, την ευαισθησία του στα όσα τραγικά συμβαίνουν στις ΗΠΑ. Η απάντηση που έλαβε, ήταν πως δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο και πως αν ήθελε να αναρτηθούν πανό που θα είχαν κάποιο σημαντικό περιεχόμενο, θα είχαν το μήνυμα «All lives matter».

Και κάπως έτσι, με την προσπάθεια... φίμωσης ώστε να μη βγει προς τα έξω κάτι αρνητικό που θα μπορούσε να επηρεάσει την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, η υπόθεση πήρε αρνητική τροπή.

Ο μάνατζερ του Μπίμπερ διεμήνυσε πως θα τον άφηνε μόνο και θα υπέβαλλε την παραίτησή του αν εκείνος αποφάσιζε να δεχθεί την προσφορά, για να ρίξει τελικά το «άκυρο», έπειτα από την κουβέντα που έκανε με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Πρωταθλητής του NBA έκανε τον 22χρονο pop artist να καταλάβει πως θα του έβγαινε μονάχα σε κακό μια τέτοια εμφάνιση στη συγκεκριμένη εκδήλωση με υπόβαθρο απόλυτα πολιτικό κι ας μην ήθελαν να το περάσουν έτσι οι Republican Donors...

 

NBA Τελευταία Νέα