Ελεύθερος ο Κόνιαρης

ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ελεύθερος ο Κόνιαρης

Ελεύθερος ο Κόνιαρης

Από τη στιγμή που ο Αντώνης Κόνιαρης δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Αργύρη Πεδουλάκη για τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει.

Οι «πράσινοι» δεν ενεργοποίησαν την οψιόν ανανέωσης που περιελάμβανε η συμφωνία τους με τον 19χρονο γκαρντ ο οποίος είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Από τη στιγμή που ο Πεδουλάκης δεν τον υπολόγιζε ως ενεργό μέλος του ρόστερ της ομάδας οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκριναν πως θα είναι καλύτερα για τον Κόνιαρη να πάει σε άλλη ομάδα όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα θέλησαν να του δώσουν την ευκαιρία να διαλέξει μόνος του που θα είναι καλύτερα για τον ίδιο οπότε εγκατέλειψαν την περίπτωση του δανεισμού του (ασύμφορος οικονομικά). Όπως και να έχει όμως θα παρακολουθούν την πρόοδο του και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο επιστροφής του σε περίπτωση πάντα που έχει την ανάλογη εξέλιξη.

Την σεζόν που μας πέρασε αναμενόταν να είναι και αυτός ένας από τους μικρούς που θα έπαιρναν χρόνο συμμετοχής στους «πράσινους» αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός από την προηγούμενη χρονιά τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Best of internet