Με «Σόφο», Μπουρούση και Φώτση το summer camp της Γλυφάδας

Με «Σόφο», Μπουρούση και Φώτση το summer camp της Γλυφάδας

Gazzetta team
Με «Σόφο», Μπουρούση και Φώτση το summer camp της Γλυφάδας

bet365

Η λήξη του summer camp 2016 της Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε παρουσία των Μπουρούση, Σχορτσανίτη, Φώτση, Δημήτρη Παπανικολάου, ενώ από τη σπουδαία διοργάνωση πέρασαν κι άλλα αστέρια του ελληνικού αθλητισμού.

Μία όμορφη γιορτή ολοκληρώθηκε με περισσότερα από 1000 παιδιά να λαμβάνουν μέρος στο summer camp 2016 της Γλυφάδας.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης γνώρισαν πλήθος αθλημάτων, συνδέθηκαν με πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, συνάντησαν σημαντικούς Έλληνες πρωταθλητές και όλα αυτά μέσα από ένα πλούσιο σε δραστηριότητες και εμπειρίες πρόγραμμα που προσέφερε ο Δήμος Γλυφάδας!

Εκεί, βρέθηκαν και οι Γιάννης Μπουρούσης, Αντώνη Φώτσης, Δημήτρης Παπανικολάου και Σοφοκλής Σχορτσανίτης κι άλλα λαμπρά αστέρα του ελληνικού αθλητισμού.

Δορκοφίκης: «Είμαι βέβαιος πως του χρόνου τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα»

Ο τομεάρχης αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας και εντεταλμένος σύμβουλος για ζητήματα αθλητισμού, Περικλής Δορκοφίκης, που έφερε εις πέρα τη διοργάνωση με μεγάλη επιτυχία ανέφερε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τη Νατάσα Αργυροπούλου, τη Μαρία Παπάζογλου και όλους όσοι εργάστηκαν για το Summer Camp και έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Όπως έχω μάθει τόσα χρόνια ως αθλητής σε σπουδαίες ομάδες, για να υπάρξει αποτέλεσμα απαιτείται ομαδική προσπάθεια. Αυτό κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια στο Δήμο Γλυφάδας, αυτό κάναμε και στην περίπτωση του Summer Camp.

Η σωστή καθοδήγηση του… κόουτς Γιώργου Παπανικολάου και η εξαιρετική μεταξύ μας συνεργασία έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Περισσότερα από 1200 παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν δημιουργικά πέντε εβδομάδες. Να γυμναστούν, να παίξουν, να μάθουν πράγματα σχετικά με τον πολιτισμό μας και να γνωρίσουν σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που έδωσαν το “παρών” στο Camp και μετέφεραν τις γνώσεις και την παιδεία τους στα παιδιά μας. Είμαι βέβαιος πως του χρόνου τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα».

«Φέτος σπάσαμε κάθε ρεκόρ: Πάνω από χίλια παιδιά συμμετείχαν στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, που προετοιμάσαμε με πολλή αγάπη και μπόλικο μεράκι. Για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες οι μικροί μας φίλοι έπαιξαν, διασκέδασαν, έκαναν φιλίες, πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές επισκέψεις, έμαθαν, γνώρισαν καινούργιες εμπειρίες και γέμισαν τις μπαταρίες τους για το φθινόπωρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

 

Τελευταία Νέα