Μέχρι το 2024 στον Παναθηναϊκό ο Χαραλαμπόπουλος

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΚΤΑΕΤΗ ΑΝΕΩΣΗ

Μέχρι το 2024 στον Παναθηναϊκό ο Χαραλαμπόπουλος

Μέχρι το 2024 στον Παναθηναϊκό ο Χαραλαμπόπουλος

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως έδωσε οκταετή επέκταση συμβολαίου στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο τον οποίο θέλει να δει να βαδίσει στα χνάρια των Αλβέρτη και Διαμαντίδη. Ποιος είναι ο όρος για να φύγει νωρίτερα...

«Είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό για πολλά ακόμη χρόνια. Είναι από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Ευρώπης και αποτελεί τιμή για κάθε αθλητή να φορά αυτή τη φανέλα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για σκληρή δουλειά. Θα συνεχίσω να ακολουθώ πιστά τις οδηγίες των προπονητών μου ώστε να βελτιώνομαι συνεχώς και να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της», δήλωσε ο 19χρονος φόργουορντ που θα φοράει τα «πράσινα» μέχρι το 2024.  

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Ο Παναθηναϊκός θέλει να δει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να ακολουθεί τον ίδιο δρόμο με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη και να γίνει ο επόμενος παίκτης σύμβολο της ομάδας (εάν εξαντλήσει τη νέα συμφωνία θα συμπληρώσει 12 χρόνια στο «τριφύλλι») όμως θα του δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ εάν το θελήσει ο ίδιος. Στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε λοιπόν υπάρχει buy-out για το ΝΒΑ αλλά και ένας ειδικός όρος που λέει πως εάν πάει τελικά στο ΝΒΑ και στη συνέχεια αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη δεν θα μπορεί να αγωνιστεί πουθενά αλλού παρά μόνο στους «πράσινους».   

Best of internet