Καλαμπάκος: «Ευχαριστημένοι με την παραμονή»

Gazzetta team
Καλαμπάκος: «Ευχαριστημένοι με την παραμονή»

bet365

Ο νέος τεχνικός της ομάδας της ομάδας της Αμαλιάδας τόνισε πως θέλει να συνεχίσει την καλή δουλειά που έκανε ο προκάτοχος του, Χάρης Μαρκόπουλος, ενώ προανήγγειλε την περαιτέρω ενίσχυση της.

«Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Αμαλιάδα και η πρώτη γνωριμία με την πόλη, την ομάδα και τους ανθρώπους είναι εξαιρετική! Εύχομαι η χρονιά μας να έχει υγεία, να είμαστε καλά, δυνατοί και να πετύχουμε τον στόχο μας. Να συνεχίσουμε το έργο που έκανε ο Χάρης τα δύο προηγούμενα χρόνια. Νομίζω ότι αν πετύχουμε την παραμονή μας και αυτή την χρονιά, μια χρονιά δύσκολη, θα πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Η διοίκηση και εγώ και η πόλη», ανέφερε αρχικά.

«Είναι πρωτόγνωρο για μένα γιατί τα πράγματα στην Α2 ήταν λίγο διαφορετικά! Εκεί υπήρχαν λιγότεροι ξένοι και όταν έπαιρνες έναν, τον… παντρευόσουν! Μπαίνουμε τώρα σε μια διαδικασία που έχει να κάνει με πολλούς ξένους με άλλη λογική και φιλοσοφία της ομάδας. Η βοήθεια από τους δύο συνεργάτες μου στο να επιλέξουμε σωστά θα είναι μεγάλη! Αυτή την στιγμή κοιτάμε πως θα στήσουμε την ομάδα! Είμαστε τυχεροί γιατί πήραμε τον ξένο (σ.σ. Μπράουν) σχετικά γρήγορα. Προτεραιότητα μας είναι να βρούμε ένα 5αρι! Νομίζω πως προς το τέλος της βδομάδας θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε δυο – τρεις Έλληνες παίκτες με τους οποίους είμαστε κοντά σε συμφωνία», είπε σχολιάζοντας τις μεταγραφικές κινήσεις της νέας του ομάδας ο Ντίνος Καλαμπάκος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα