Θα είναι έγκλημα αν δεν πάρει 4άρι

Θα είναι έγκλημα αν δεν πάρει 4άρι

Θα είναι έγκλημα αν δεν πάρει 4άρι

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες θεωρεί αδιανόητο να μην πάρει ξένο παίκτη στη θέση «4» ο Ολυμπιακός και κάνει λόγο για ίδιο λάθος με πέρυσι. 

Θα είναι έγκλημα αν ο Ολυμπιακός δεν αποκτήσει ξένο «τεσσάρι». Δε με νοιάζει αν θα είναι ο Γκέιμπριελ, ο Ουάιτ ή ο Μπλακ (χιούμορ ντε... κακό ε;), αλλά κάποιον πρέπει να πάρει. Προς Θεού δεν εννοώ τον οποιοδήποτε, αλλά κάποιον που να μπορεί να σταθεί.

Μαθαίνω για σενάριο να μην αποκτηθεί παίκτης. Θα είναι έγκλημα να κάνουν το ίδιο λάθος με πέρυσι.

Ο Πρίντεζης μπορεί να μην έρθει φέτος από φορτωμένο καλοκαίρι όπως συνέβη πέρυσι με την Εθνική ομάδα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τον ξεζουμίσουμε.

Αν δεν έρθει ο Χ Γκέιμπριελ τότε στο «4» ο Ολυμπιακός θα έχει τους Πρίντεζη, Παπαπέτρου και Αγραβάνη.

Ο μεν Παπαπέτρου είναι «ΤΡΙΑΡΙ» και απλά κατ' ανάγκη έπαιξε πέρυσι πίσω από τον Πρίντεζη. Δε σημαίνει πως πρέπει να μονιμοποιηθεί μία κατάσταση η οποία ξεκίνησε ως προσωρινή.

Ο Αγραβάνης πέρυσι πήρε πολλές ευκαιρίες, δεν τις εκμεταλλεύτηκε, αλλά πραγματοποίησε σπουδαία σειρά τελικών. Συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βασικά στους τρεις από τους τέσσερις που έπαιξε. Σημαντικός για την κατάκτηση του περσινού τίτλου, αλλά αν κάνουμε ένα μικρό flash back θα δούμε πως στους τελικούς που έπαιξε σούπερ το παλικάρι αγωνίστηκε ως σέντερ!

Η σεζόν είναι μεγάλη, οι αγώνες είναι πάρα πολλοί και συζητάμε για μία ομάδα που κάθε χειμώνα χάνει 2-3 παίκτες από κανά δίμηνο τον καθένα λόγω τραυματισμών. Η ανάγκη να έρθει «τεσσάρι» είναι τεράστια.

Έχω την εντύπωση πως είναι θέμα ημερών να κλείσει ο Κένι Γκείμπριελ και μπει ένα τέλος στο εφιαλτικό -για μένα- σενάριο να μην αποκτηθεί παίκτης σε αυτή τη θέση.

Αν το σενάριο μη απόκτησης ξένου προκύπτει για οικονομικούς λόγους τότε δεν στέκει γιατί πολύ απλά το χειμώνα θα ψάχνουν παίκτη. Δυστυχώς κάθε χρόνο μεσούσης της σεζόν γίνεται μεταγραφή είτε λόγω τραυματισμού είτε λόγω ποιότητας.

Το χειμώνα δεν κυκλοφορούν καλοί παίκτες. Μια φορά έγινε το θαύμα με τον Λο που δεν ήταν ελεύθερος, απλά σιχάθηκε το Βελιγράδι και δεν ήθελε να επιστρέψει στην Παρτιζάν.

ΥΓ: Αναρωτιέμαι τι να σκέφτεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης βλέποντας όλες αυτές τις σπουδαίες μεταγραφές του Παναθηναϊκού; Από τη μία «γιατί να μη μείνω μία σεζόν ακόμη με όλους αυτούς που έχουν έρθει» και από την άλλη «έχω χαλαστεί γιατί την τελευταία μου σεζόν έπαιζα με τον Κούζμιτς, τον Ραντούλιτσα και τον Χέινς. Θα μπορούσαν ανάλογες με τις φετινές κινήσεις να έχουν γίνει πέρυσι ώστε να είχα καλύτερες ευκαιρίες να κλείσω με έναν τίτλο ή ένα Final 4».

ΥΓ2: Στο θέμα με τους εφτά Έλληνες free agent ξέχασα τον Γιάννη Καλαμπόκη. Υπόδειγμα αθλητή και χαρακτήρα ο οποίος πέρυσι έκανε πολύ καλή σεζόν με την ΑΕΚ. Και μην ακούσω τίποτα για την ηλικία του γιατί βλέπω και κάτι νεότερους τού Καλαμπόκη και τσαντίζομαι.

ΥΓ3: Η Εθνική Νέων διάλεξε τον δυσκολότερο δρόμο για να ανέβει κατηγορία, αλλά τα κατάφερε. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παραμένει για μένα ο καλύτερος 97άρης στην Ευρώπη. 

Best of internet