Γκριν: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Euroleague»

Γκριν: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Euroleague»

Gazzetta team
Γκριν: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Euroleague»
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης επιθυμεί ο Έρικ Γκριν στέλνοντας το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση.

Ορεξάτος ήρθε ο Έρικ Γκριν, ο οποίος θέλει να στεφθεί πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας, καθώς και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης, όπως είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρολεύκων»:

Για το μήνυμα στον κόσμο: «Διαβάζω και μαθαίνω τα σχόλια του κόσμου. Αυτό που έχω να πω στους οπαδούς μας είναι ότι ο Ολυμπιακός θα μπαίνει πάντα για τη νίκη στο γήπεδο, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που θα επιχειρήσει να μας κοντράρει περισσότερο, όμως φιλοδοξία μας είναι να νικάμε πάντα, να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα, να πάρουμε το Κύπελλο και να επιστρέψουμε στην κορυφή της Ευρώπης. Αυτό ειδικά αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για μένα και θα δώσω τα πάντα για να ανταποκριθώ στους στόχους και στις απαιτήσεις της διοίκησης και του προπονητή μας».

Για τον Σπανούλη: «Σπουδάιος παίκτης, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Δεν βλέπω την ώρα να παίξουμε μαζί».

Για το παιχνίδι του: «Μου αρέσει να σουτάρω και να σκοράρω, αλλά θα κάνω ό,τι ακριβώς ζητήσει ο προπονητής. Το πιο σημαντικό δεν είναι να πετύχω εγώ τριάντα πόντους, αλλά να κερδίσει η ομάδα μου. Θέλω να νικάω ακόμα και στις προπονήσεις και γενικότερα προσπαθώ να βγάζω όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι μου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα