Παπαθεοδώρου: «Λάθος προσέγγιση»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Λάθος προσέγγιση»

bet365

Οι Νέοι δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του Eurobasket U20 Β' κατηγορίας και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως δεν κατάφεραν να μπουν στο κλίμα του παιχνιδιού.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε για την ήττα από τους Ισλανδούς: «Δεν καταφέραμε να μπούμε στο πνεύμα του αγώνα με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Το έδειξε και το γεγονός ότι κάναμε μόλις έξι φάουλ στο πρώτο ημίχρονο. Έτσι επιτρέψαμε στην Ισλανδία να πετύχει εύκολα καλάθια. Παρότι κλείσαμε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ, αυτό το πράγμα συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος και δώσαμε την ευκαιρία στην Ισλανδία να πετύχει πολλά λέι απ, με αποτέλεσμα αυτό να μας δημιουργήσει εκνευρισμό και στην επίθεση. Έπρεπε να είμαστε πολύ πιο σκληροί, πιο δυνατοί και αποφασιστικοί και ο τρόπος που δεχτήκαμε πολλά καλάθια έδειξε πως δεν ήμασταν όπως πρέπει. Όταν αφήνεις μια ομάδα να βρει ρυθμό θα βάλει και εύκολα καλάθια. Ήταν μια λάθος προσέγγιση».

Όσο για τον μικρό τελικό απέναντι στην Κροατία: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θα πρέπει να μην απογοητευτούμε και να αποδείξουμε πως μπορούμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση και να πάρουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα