Από την... Ελλάδα στην κυριαρχία: Μια 10ετία δρόμος! (vids)

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ... ΕΛΛΑΔΑ

Από την... Ελλάδα στην κυριαρχία: Μια 10ετία δρόμος! (vids)

Από την... Ελλάδα στην κυριαρχία: Μια 10ετία δρόμος! (vids)

Το φιλικό των Η.Π.Α με την Αργεντινή έδωσε την ευκαιρία στου Αμερικάνους να θυμηθούν την τελευταία τους ήττα πριν την κυριαρχία τους στο Παγκόσμιο μπάσκετ. Η ήττα από την Ελλάδα θα τους ακολουθεί για πάντα!

«Το σπίτι μας κάηκε. Ήμασταν διαλυμένοι, στεναχωρημένοι, ντροπιασμένοι. Ήταν καταθλιπτικό. Για εμένα, η ήττα από την Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση στην προπονητική μου καριέρα...έχεις την τιμή να προπονείς την εθνική σου ομάδα και αυτό ήταν το τέλος», τάδε έφη Μάικ Σιζέφσκι ο προπονητής της εθνικής ομάδας των Η.Π.Α για την τελευταία ήττα της ομάδας του σε κορυφαία διοργάνωση.

Με το φιλικό κόντρα στην Αργεντινή τα ξημερώματα που έληξε με εύκολη νίκη των Αμερικανών με 111 - 74, η Dream Team κλείνει μια 10ετία αήττητη όπως ακριβώς άρχισε... με νίκη κόντρα στην Αργεντινή.

Τότε ήταν για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

«Αυτή η νίκη (κόντρα στην Αργεντινή) ήταν η αρχή για εμάς. Μας έδειξε πως να ξεπερνάμε τις αντιξοότητες.

Το σοκ και η απογοήτευση ήταν αληθινά. Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε ούτε στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή.

Όταν κοιτάμε πίσω τώρα, βλέπουμε ότι ήταν πολύ σημαντικό. Δεν έχουμε ξανακοιτάξει πίσω από τότε», συνεχίζει ο προπονητής των Αμερικανών.

Με το παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή οι Αμερικανοί κλείνουν μια 10ετία σχεδόν αήττητοι, δείχνουν πόσο μακρυά βρίσκονται από όλους τους υπόλοιπους και έχουν κάνει σημείο αναφοράς μια και μοναδική τραυματική ήττα. Αυτή από την Ελλάδα...

Ελλάδα - ΗΠΑ 101-95 / Greece vs USA Basketball World Cup 2006

USA vs Argentina 2006 FIBA Basketball World Championship Bronze Medal Game FULL GAME

Best of internet