Στον Πανιώνιο και ο Καρύδας

Gazzetta team
Στον Πανιώνιο και ο Καρύδας

bet365

Μετά τον Μιχάλη Πελεκάνο κάτοικος Νέας Σμύρνης θα είναι την επόμενη σεζόν και ο Σάκης Καρύδας, καθώς ο Πανιώνιος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με καθοδηγητή Καρύδα ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Σάκη Καρύδα. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ συναντήθηκε με τον “ισχυρό άνδρα” του “Ιστορικού” Ίωνα Βαρουξάκη και έδωσαν τα χέρια. Η απόκτηση του Σάκη Καρύδα έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την περιφερειακή γραμμή των “κυανέρυθρων” εμπλουτίζοντας το ρόστερ που έχει υψηλές προδιαγραφές για τη νέα χρονιά. Ο πρόεδρος του Πανιωνίου με τις κινήσεις του όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, δείχνει το όραμα και τις φιλοδοξίες που έχει για τον σύλλογο.

WHO IS WHO

Ο Σάκης Καρύδας γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1979 στις Σέρρες, έχει ύψος 1.85 και ξεκίνησε το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής των Ίκαρων Σερρών, ενώ η πρώτη του μεταγραφή ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου με τον οποίο αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική κατηγορία.Ο Σάκης Καρύδας ξεκίνησε ουσιαστικά την επαγγελματική του καριέρα στην Ξάνθη το 2003, όπου έμεινε δύο χρόνια και πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Το 2005 μεταγράφηκε στο ICBS, ενώ το 2007 μεταπήδησε στη ΜΕΝΤ. Ένα χρόνο αργότερα πήγε στον Ηλυσιακό με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 κατηγορία το 2010, ενώ το 2011 υπέγραψε στον ΚΑΟΔ, που επίσης αγωνιζόταν στην Α1 κατηγορία. Το καλοκαίρι του 2012 μεταγράφηκε στον Κόροιβο, με τον οποίο έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Αρκαδικό τον οποίο οδήγησε και αυτόν στην Α1 κατηγορία. Φέτος φόρεσε τη φανέλα της Δόξα Λευκάδας όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και βάση αγωνιστικής απόδοσης το καλύτερο πόιντ γκαρντ του πρωταθλήματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα