Θέλει Ντάνστον ο Μπαρτζώκας

Θέλει Ντάνστον ο Μπαρτζώκας

Gazzetta team
Θέλει Ντάνστον ο Μπαρτζώκας

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα την απόκτηση του Μπράιαν Ντάνστον αλλά κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο εάν «σπάσει» το συμβόλαιο του με την Εφές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας «El Mundo Deportivo» ο Έλληνας τεχνικός μετά τον Ολυμπιακό επιθυμεί να συνεργαστεί και στη Βαρκελώνη με τον Αμερικανό σέντερ όμως το μόνο εμπόδιο είναι η συμφωνία του με την τουρκική ομάδα.

Ο Ντάνστον δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Εφές (υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι για δύο χρόνια) και στην δική του περίπτωση η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει για να τον αποκτήσει οπότε για να φορέσει τη φανέλα της θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να μείνει ελεύθερος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Καταλανών το καλό και για τις δύο πλευρές είναι πως ο παίκτης δεν επιθυμεί να παραμείνει στην Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος που έγινε την περασμένη εβδομάδα, ενώ και η Εφές δεν θα έλεγε «όχι» στην αποχώρηση του καθώς δεν έμεινε ευχαριστημένη από την παρουσία του κατά τη διάρκεια της σεζόν.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα