Το αντίο του Σατοράνσκι (pic)

Το αντίο του Σατοράνσκι (pic)

bet365

Ο Σατοράνσκι μετακόμισε κι επίσημα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να αγωνιστεί στο NBA και τους Ουίζαρντς κι ο ίδιος έγραψε ένα γράμμα αποχαιρετισμού στην Ευρώπη.

Μπορεί από τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στον «μαγικό κόσμο» του NBA, όμως ο Τόμας Σατοράνσκι δεν ξεχνάει την Ισπανία και την Μπαρτσελόνα και ετοίμασε ένα γράμμα ως αντίο.

«Γεια σε όλους! Σήμερα ανακοινώθηκε κι επίσημα ότι είμαι παίκτης των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Είμαι πραγματικά χαρούμενος κι ενθουσιασμένος γι' αυτήν την ευκαιρία και ανυπομονώ γι' αυτήν την πρόκληση.

Παίζω για χρόνια εκτός της χώρας μου και η αλήθεια είναι ότι ωρίμασα ως άνθρωπος αλλά και ως παίκτης στην Ισπανία. Χρωστάω σε πολλούς ανθρώπους που με πίστεψαν από την αρχή στη Σεβίλλη και μετά στη Μπαρτσελόνα, όπου έπαιξα τις 2 τελευταίες σεζόν.

Από εδώ, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν να γίνω αυτός που είμαι σήμερα. Ευχαριστώ όλους του τεχνικούς διευθυντές, τους προπονητές και τους συμπαίκτες που έπαιξα μαζί. Και επίσης σε όλους τους υπαλλήλους των ομάδων στις οποίες βρέθηκα.

Φυσικά θα ήθελα να πω μερικά λόγια για την τελευταία μου ομάδα, την Μπαρτσελόνα. Χάρη σ' αυτήν είχα την ευκαιρία να παίξω μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο και να διεκδικήσω τίτλους!

Ευχαριστώ «Μπάρτσα» και ειδικά εσάς την ομάδα των οργανωμένων, που με κάνατε να νιώσω ότι το να φοράς αυτή τη φανέλα είναι τιμή και προνόμιο!

Θέλω να δοκιμάσω αυτήν τη νέα εμπειρία του NBA και να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, αλλά ξέρω ότι έχω αφήσει κάτι στη μέση με εσάς. Μια μέρα θέλω να κερδίσω μερικά τρόπαια μαζί σας!

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!!

Τα λέμε σύντομα

Τόμας Σατοράνσκι»

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα