Στο μουσείο της ΧΑΝΘ ο «Ντούντα» (pic)

Στο μουσείο της ΧΑΝΘ ο «Ντούντα» (pic)

bet365

Λίγες μέρες μετά την απόφαση να αποσυρθεί από τους πάγκους, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και με την ευκαιρία επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ.

Η επίσημη ιστοσελίδα της ΧΑΝΘ περιέγραψε την ξενάγηση που έγινε στο Σέρβο πρώην κόουτς, ο οποίος δήλωσε για την επίσκεψή του αυτή:

«Αισθάνομαι έκπληξη με αυτό που αντικρίζω. Θετική έκπληξη. Η ΧΑΝΘ άλλαξε, έχει πλέον νέες εγκαταστάσεις κι αυτό πολύ θετικό. Η YMCA έχει μεγάλη ιστορία, έχει μεγάλη συμβολή στην ανάπτυξη και εξέλιξη του μπάσκετ πανευρωπαϊκά. Είχα την ευκαιρία να έχω παίκτες της ΧΑΝΘ σε ομάδες μου. Τους Διονύση Ανανιάδη, τον Μιχάλη Γιαννουζάκο.

Ξέρω επίσης πως ο τελευταίος μεγάλος παίκτης που ανέδειξε η ΧΑΝΘ ήταν ο Νίκος Ζήσης. Ένας στενός μου συνεργάτης στο παρελθόν, ο Κώστας Μπογατσιώτης επίσης ξεκίνησε από εδώ. Γνωρίζω ότι άνθρωπος της ΧΑΝΘ είναι κι ο κόουτς Θόδωρος Ροδόπουλος αλλά και ο Τσάβας.

Συγχαρητήρια στον Γιωργή Μπουσβάρο, στους ανθρώπους του συλλόγου για την προσπάθεια με αυτό το Μουσείο.

Είναι φτιαγμένο με αγάπη και κόπο. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου στην προβολή του. Χαίρομαι που είμαι εδώ , είμαι στην Θεσσαλονίκη, πλέον έχω τον χρόνο να κάνω τέτοιες επισκέψεις όπως αυτή και να συναντώ καλούς μου φίλους από τα παλιά.»

Μάλιστα, με το τέλος της ξενάγησης του ο «Ντούντα» έγραψε τις εντυπώσεις του στο βιβλίο των επισκεπτών και έλαβε αναμνηστικά της ΧΑΝΘ.

 

Τελευταία Νέα