Κλείνει ο Γκέιμπριελ (vids)

Κλείνει ο Γκέιμπριελ (vids)

Κλείνει ο Γκέιμπριελ (vids)
Ο Κένι Γκέιμπριελ, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο παίκτης που θα αποτελέσει το μπακ απ του Γιώργου Πρίντεζη και θα ολοκληρώσει τις μεταγραφές των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Κένι Γκέιμπριελ και απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί και τυπικό μέρος της συνεργασίας με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την απώλεια του Όκαρο Ουάιτ, είχαν εστιάσει στον Αμερικανό φόργουορντ για την θέση 4, πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη και τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν την θετική του απάντηση.

Το συμβόλαιο, που αναμένεται να υπογράψει ο πρώην παίκτης της Καρσίγιακα, είναι για 2 χρόνια (1 +1), με τις απολαβές του να είναι κάτι λιγότερο από το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας πέρυσι μέτρησε στο πρωτάθλημα 11 πόντους και 6,4 ριμπάουντ, στο EuroCup 12 πόντους και 3,6 ριμπάουντ και στην Euroleague 9,7 πόντους και 4,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Το καλοκαίρι συμμετείχε επίσης στο Summer League του Λας Βέγκας με τους πρωταθλητές Καβαλίερς και εντυπωσίασε έχοντας κατά μέσο όρο 12 πόντους και 3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Με την επίτευξη της συμφωνίας αυτής συμπληρώνεται το ερυθρόλευκο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα