Η ΑΕΚ της νέας σεζόν...

Η ΑΕΚ της νέας σεζόν...

Η ΑΕΚ της νέας σεζόν...

bet365

Η ΑΕΚ κινήθηκε αρκετά γρήγορα το φετινό καλοκαίρι και το gazzetta.gr παρουσιάζει πως διαμορφώνεται μέχρι στιγμής το ρόστερ της.

Η ΑΕΚ μαθαίνει από τα λάθη της και φέτος σε καμία περίπτωση δεν θέλει να βρεθεί ν' αλλάζει ξανά τον ένα παίκτη μετά τον άλλο όπως την περασμένη σεζόν. Η νέα χρονιά πλησιάζει και σίγουρα θα είναι περισσότερο απαιτητική. Την περασμένη χρονιά που επέστρεψε στην Ευρώπη οι απαιτήσεις δεν ήταν μεγάλες, από την άλλη βέβαια έκανε το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα με την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Φέτος, η Ένωση κινήθηκε γρήγορα κι ουσιαστικά απομένουν δύο κινήσεις για να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό (ένα δυάρι κι ένας συμπληρωματικός ψηλός). Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν δικούς τους τους Ιβάνοβιτς, Ουίλιαμς, Βασιλειάδη, Όουενς, Ντίξον, Λαρεντζάκη, ενώ ανανέωσαν το συμβόλαιο του Μίλαν Μιλόσεβιτς. Από την άλλη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα των Μαλίκ Χέρστον και του ελεύθερου Δημήτρη Μαυροειδή, ενώ ο Νώντας Παπαντωνίου βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιούρι Ζντοβτς.

Παράλληλα, η ΑΕΚ φροντίζει να δίνει βάρος στις μικρές ηλικίες κι έχει κάνει σημαντικές προσθήκες με μέλλον.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έχει προγραμματιστεί στις 19 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, ενώ από τις 5 Αυγούστους έως τις 11 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στη Σλοβενία για το βασικό μέρος της προετοιμασίας της.

ΕΦΥΓΑΝ: Μαρκ Κάρτερ, Γιάννης Καλαμπόκης, Νώντας Παπαντωνίου (;), Ζήσης Σαρικόπουλος, Τζέι Κόβαν Μπράουν, Δημήτρης Κατσίβελης, Τορίν Γκριν, Δημήτρης Μαυροειδής (;)
ΗΡΘΑΝ: Κώστας Βασιλειάδης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μάικλ Ντίξον, Τζος Όουενς, Νίκολα Ιβάνοβιτς, Διονύσης Σκουλίδας, Τζαουάντ Ουίλιαμς
ΕΜΕΙΝΑΝ: Μίλαν Μιλόσεβιτς, Ντούσαν Σάκοτα, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Νίκος Καμαριανός, Μαλίκ Χέρστον (;)

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ

GUARDS: Μάικλ Ντίξον, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Νίκολα Ιβάνοβιτς
GUARDS/FORWARDS: Μαλίκ Χέρστον (;)
FORWARDS: Ντούσαν Σάκοτα, Μίλαν Μιλόσεβιτς, Κώστας Βασιλειάδης, Διονύσης Σκουλίδας, Νίκος Καμαριανός, Τζαουάντ Ουίλιαμς
FORWARDS/CENTERS: Γιώργος Τσαλμπούρης
CENTERS: Τζος Όουενς, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα