Τα διαρκείας του Ρεθύμνου (pic)

Τα διαρκείας του Ρεθύμνου (pic)

Με... σύνθημα «30 χρόνια μαζί» το Ρέθυμνο ανακοίνωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θ' αρχίσει την προσεχή Δευτέρα (25/7).

Τα διαρκείας του Ρεθύμνου (pic)

«Με κεντρικό σύνθημα “30 Χρόνια μαζί…” ξεκινά από την Δευτέρα 25 Ιουλίου η διάθεση των καρτών διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017 που θα βρει το Ρεθυμνιώτικο μπάσκετ και το Ρέθυμνο Cretan Kings για ακόμα μία χρονιά στην Basket League.

Η ομάδα μας συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια ζωής και παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα και το γιορτάζει με ένα αφιέρωμα στους πρωταγωνιστές αυτής της πορείας. Οι κάρτες διαρκείας της νέας χρονιάς είναι εμπνευσμένες από ξεχωριστές στιγμές αυτής της 30ετίας και μας δίνουν την ευκαιρία να θυμηθούμε αθλητές, προπονητές και παράγοντες που σήκωσαν το βάρος της προσπάθειας για 3 δεκαετίες.

Μέχρι τις 8 Αυγούστου οι κάτοχοι των περσινών διαρκείας έχουν δικαίωμα ανανέωσης της ίδιας θέσης που κατείχαν την περσινή σεζόν ενώ οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατοχυρώσουν κάποια από τις διαθέσιμες θέσεις.

Από τις 9 Αυγούστου και μετά, θα δοθούν στο κοινό όλες οι διαθέσιμες θέσεις συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν θα ανανεωθούν από περσινούς κατόχους.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ Ρέθυμνο (Ηγ. Γαβριήλ 103-105), τηλ: 28310 36279, ενώ ενημέρωση θα γίνεται από επιλεγμένα σημεία σε όλη την Κρήτη. Ώρες 10:00-14.00 και 18.00-21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή και Σάββατο 10:00-13.00.

Εξασφάλισε την παρουσία σου σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, στήριξε την και γίνε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας», αναφέρει η ανακοίνωση. 

Best of internet