Στις εγκαταστάσεις της Μπάγερν ο Πρέλεβιτς
Ο ΠΑΟΚ περιμένει να μάθει τους αντιπάλους του για το FIBA Champions League της νέα περιόδου και ο Μπάνε Πρέλεβιτς βρέθηκε στο Μόναχο, καθώς την Πέμπτη (21/7, 15:00) θα πραγματοποιηθεί εκεί η κλήρωση της διοργάνωσης.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη γερμανική πόλη, ο πρόεδρος του «δικεφάλου του Βορρά» επισκέφθηκε τα γραφεία και το γήπεδο του μπασκετικού τμήματος της Μπάγερν Μονάχου.
Εκεί τον υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής της βαυαρικής ομάδας, Μάρκο Πέσιτς που του έκανε μια ενημέρωση για το project της γερμανικής ομάδας και του παρουσίασε την άμεση σχέση που έχει το μπασκετικό τμήμα με το ποδοσφαιρικό τμήμα της Μπάγερν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
