Κόντρα ΟΑΚΑ με ΕΟΚ για... χρωστούμενα

Κόντρα ΟΑΚΑ με ΕΟΚ για... χρωστούμενα

Η ΕΟΚ επέστρεψε ως απαράδεκτη την επιστολή της διοίκησης του ΟΑΚΑ για νέα σύμβαση και τα οφειλόμενα μέχρι τώρα. 

Κόντρα ΟΑΚΑ με ΕΟΚ για... χρωστούμενα

Απαράδεκτη για το ύφος και το περιεχόμενό της χαρακτήρισε την επιστολή που έλαβε από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η ανακοίνωση: «Η ΕΟΚ επιστρέφει προς τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ ως απαράδεκτη για το ύφος και το περιεχόμενο την ακόλουθη επιστολή, την οποία και κοινοποιεί προς τις Αθλητικές και Πολιτικές αρχές και στον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή.

«Παρακαλείσθε όπως εντός πέντε ημερών από τη λήψη της παρούσας, προσέλθετε στα γραφεία της Διοίκησης του Σταδίου για την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης, σχέδιο της οποίας σας έχει αποσταλεί εδώ και πέντε μήνες και επί του οποίου μέχρι και σήμερα δεν έχετε προβάλλει αντιρρήσεις, αλλά και ούτε έχετε υπογράψει. Επίσης, παράλληλα με την υπογραφή οφείλετε να διακανονίσετε τις μέχρι σήμερα ληξιπρόθεσμες οφειλές σας για τις οποίες σας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα. Η τελευταία υπενθύμιση έγινε με το ως άνω σχετικό έγγραφό μας. Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να κινήσουμε τις κατά νόμο προσήκουσες διαδικασίες».

Best of internet