Πλησιάζουν οι υπογραφές ΛεΜπρον - «Καβς»

Πλησιάζουν οι υπογραφές ΛεΜπρον - «Καβς»

Πλησιάζουν οι υπογραφές ΛεΜπρον - «Καβς»

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ενημέρωσε τους Καβαλίερς ότι θα υπογράψει μαζί τους νέο συμβόλαιο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει το χρονικό ορίζοντα των διαπραγματεύσεων.

Τα... ευχάριστα που περίμενε άκουσε η διοίκηση των Καβαλίερς από τον σταρ της ομάδας ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο «King James» ενημέρωσε την ομάδα του Κλίβελαντ ότι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές.

Ωστόσο, δεν ενημέρωσε την ομάδα για το πότε θα ξεκινήσει τις συζητήσεις μαζί τους, κάτι που αναμένεται να αποσαφηνιστεί τις επόμενες μέρες. Ο Τζέιμς βρίσκεται αυτήν την περίοδο διακοπές με την οικογένεια του και σκέφτεται τις επιλογές που έχει μπροστά του, που είναι οι εξής δύο:

-Είτε να υπογράψει για ένα χρόνο έναντι $27.500.000, όπως είχε κάνει τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια

-είτε να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο έναντι $30.800.000 για τη νέα σεζόν, συμβόλαιο που θα τον καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της λίγκας.

Ο MVP των τελικών, με τη λήξη της σεζόν είχε χρησιμοποιήσει όρο προκειμένου να μείνει ελεύθερος, έχοντας ως στόχο του να εξασφαλίσει ένα παχυλό συμβόλαιο κι όχι για να αλλάξει... γειτονιά και το νέο συμβόλαιο του «Βασιλιά» μπαίνει πια στην τελική ευθεία.

 

NBA Τελευταία Νέα