Σε πρώτο πλάνο ο Μαρκοϊσβίλι

Σε πρώτο πλάνο ο Μαρκοϊσβίλι

Κώστας Κουκούσης
Σε πρώτο πλάνο ο Μαρκοϊσβίλι

bet365

Από τη στιγμή που ο Βίκτορ Κλαβέρ τους άφησε ξεκρέμαστους οι «πράσινοι» θα θέσουν άλλες προτεραιότητες στο μεταγραφικό παζάρι και θα κινηθούν για να καλύψουν τη θέση «3» με την απόκτηση του Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι.

Ο Ισπανός φαίνεται πως χρησιμοποίησε την εξαιρετική πρόταση του Παναθηναϊκού ως διαπραγματευτικό όπλο στις συζητήσεις του με την Μπαρτσελόνα και τελικά πέτυχε αυτό που ήθελε (σ.σ. οι Καταλανοί θα δώσουν στην Βαλένθια τα 2 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για την απόκτηση του), αλλά το «τριφύλλι» δεν θα τα βάψει μαύρα.

Το θέμα του πάουερ φόργουορντ προς το παρόν θα «παγώσει», αφού η εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν ερχόταν ο Κλαβέρ θα ήταν ο Οκάρο Ουάιτ που όμως υπέγραψε με τους Μαϊάμι Χιτ. Έτσι ο Αργύρης Πεδουλάκης θα περιμένει να δει ποιοι Αμερικανοί ψηλοί από το Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας δεν θα βρουν συμβόλαιο στο ΝΒΑ και στρέψει την προσοχή του στην περαιτέρω ενίσχυση της περιφέρειας με την απόκτηση ενός «τριαριού».

Ο Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι αποτελεί τον επικρατέστερο υποψήφιο για να καλύψει αυτή τη θέση, καθώς από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν έκανε την οικονομική υπέρβαση με τον Κλαβέρ μπορεί άνετα να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Γεωργιανού, με τον οποίο πέρυσι βρέθηκε αντιμέτωπος στο Top-16 της Euroleague στους αγώνες με την Νταρουσάφακα.

Με αυτές τις δύο κινήσεις οι «πράσινοι» αναμένεται να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους για την επόμενη σεζόν, αφού παρότι έχουν ακουστεί πολλά ονόματα όπως αυτό του Κέβιν Πάνγκος, που πήγε στην Ζαλγκίρις Κάουνας, δεν σκοπεύουν να αποκτήσουν άλλον γκαρντ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα