Τέλος ο Κλαβέρ! Πάει στην Μπαρτσελόνα!

Κώστας Κουκούσης
Τέλος ο Κλαβέρ! Πάει στην Μπαρτσελόνα!

bet365

Ο Βίκτορ Κλαβέρ δεν θα φορέσει τελικά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αφού η Μπαρτσελόνα θα δώσει στην Βαλένθια τα 2 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Αν και όλα έδειχναν πως ο Ισπανός θα ντυθεί στα πράσινα οι εξελίξεις δεν ήταν θετικές για το «τριφύλλι». Στον Παναθηναϊκό χτες (17/7) το βράδυ περίμεναν το οριστικό «ναι» από τον Κλαβέρ, με τον οποίο τα είχαν βρει σε όλα, αλλά έμαθαν πως τελικά θα πάει στην Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελούσε τον μόνο ανταγωνιστή των «πρασίνων» για την απόκτηση του 28χρονου πάουερ φόργουορντ αλλά το γεγονός πως θα έπρεπε να καταβάλει 2 εκατομμύρια ευρώ στην Βαλένθια (διατηρεί τα δικαιώματα του για το ισπανικό πρωτάθλημα) τους έκανε να μοιάζουν το απόλυτο φαβορί.

Παρόλα αυτά οι Καταλανοί αποφάσισαν να πληρώσουν τη ρήτρα του Κλαβέρ και να τους τον κλέψουν μέσα από τα χέρια με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πλέον να θεωρούν πως ο Ισπανός τους χρησιμοποίησε για να πιέσει την Μπαρτσελόνα να κάνει την οικονομική υπέρβαση που χρειαζόταν για να τον αποδεσμεύσει από την Βαλένθια.

Μάλιστα κάνουν λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από την πλευρά του παίκτη, ο οποίος είχε το συμβόλαιο στα χέρια του από την Πέμπτη (14/7) και παρότι υπήρχε προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ζήτησε χρόνο για να υπογράψει.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα