Έκανε ό,τι μπορούσε ο Μάρεϊ (vid)

Έκανε ό,τι μπορούσε ο Μάρεϊ (vid)

Κώστας Κουκούσης
Έκανε ό,τι μπορούσε ο Μάρεϊ (vid)

bet365

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση και πέτυχε το καλάθι που τους έδωσε το προβάδισμα μερικά δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη αλλά οι Νάγκετς ηττήθηκαν από τους Σανς.

Τι άλλο να έκανε; Ο Καναδός γκαρντ ήταν και πάλι ασταμάτητος στην επίθεση, δήλωσε «παρών» στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού αλλά με το εκπληκτικό τρίποντο του Τάιλερ Γιούλις το Φοίνιξ πήρε τη μπουκιά μέσα από το στόμα της ομάδας του.

Ο Μάρεϊ πέτυχε 29 πόντους κάνοντας, όπως θα δείτε, ό,τι ήθελε τους αντιπάλους του και με 20.2 δευτερόλεπτα να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης ισοφάρισε 79-79.

Εφόσον ο Ντράγκαν Μπέντερ των Σανς αστόχησε σε δύο βολές 0.4 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί ο ρούκι των Νάγκετς πήρε πάλι την κατάσταση στα χέρια του.

Παρότι ο Γιούλις του έκλεψε αρχικά τη μπάλα (σ.σ. έχει μέσο όρο 3.8 κλεψίματα στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας) την ξαναπήρε και έτσι μπόρεσε να βάλει μπροστά 81-79 το Ντένβερ (μέχρι τότε δεν είχε σκοράρει καμία από τις δύο ομάδες) με το χρονόμετρο να σταματάει στα 1.8 δευτερόλεπτα.

Ο τελευταίος λόγος όμως ανήκε στον συμπαίκτη του στο κολέγιο του Κεντάκι, αφού ο Γιούλις με το απίθανο σουτ του στην εκπνοή του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 82-81 και έστειλε τους Σανς στα ημιτελικά του Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας.

 

NBA Τελευταία Νέα