«Χαρούμενοι που μας εμψύχωνε συνεχώς ο κόσμος» (vid)

Gazzetta team
«Χαρούμενοι που μας εμψύχωνε συνεχώς ο κόσμος» (vid)

bet365

Η Εθνική Νέων άνοιξε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Eurobasket U20 κι οι Γιώργος Τσαλμπούρης και Μιχάλης Λούντζης μίλησαν για την πρεμιέρα κι ευχαρίστησαν τον κόσμο που βρέθηκε στο «Τάσος Καμπούρης».

Ο 20χρονος σέντερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσαλμπουρης, δήλωσε: «Κάθε αρχή και δύσκολη. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στην αρχή, αλλά στη συνέχεια βελτιώσαμε την άμυνά μας και βρήκαμε καλύτερο ρυθμό στην επίθεση, με αποτέλεσμα να πάρουμε μια διαφορά και να φτάσουμε στη νίκη. Το παιχνίδι με την Ολλανδία αύριο θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο, αλλά το θέμα είναι να παρουσιαστούμε εμείς όπως πρέπει για να πάρουμε τη δεύτερη νίκη και να αποδώσουμε καλύτερα. Αυτός είναι ο στόχος, πέρα από τις νίκες να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που από τον πρώτο μας αγώνα στη διοργάνωση γέμισε το γήπεδο κι ελπίζουμε να είναι δίπλα μας και στη συνέχεια».

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Λούντζης, από τη δική του πλευρά, είπε: «Στην αρχή μπήκαμε λίγο αγχωμένοι, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Θέλαμε να βρούμε λίγο τα πατήματά μας και αυτό έρχεται μέσα από το παιχνίδι. Ευτυχώς αυτό έγινε γρήγορα και παίξαμε καλύτερα. Ο κόσμος είναι φανταστικός. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε που ήταν εδώ και μας στήριξε. Είμαστε χαρούμενοι που μας εμψύχωνε συνεχώς. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία να βλέπουμε από την πρώτη μέρα γεμάτο το γήπεδο. Θέλω να πω στους φιλάθλους να συνεχίσουν να έρχονται και εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τους ευχαριστήσουμε».

 

Τελευταία Νέα