Ανανέωσε Γιανγκ το Λάυριο

Ανανέωσε Γιανγκ το Λάυριο

Gazzetta team
Ανανέωσε Γιανγκ το Λάυριο

bet365

Το Λαύριο προχώρησε σε μία σημαντική κίνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς κατάφερε να διατηρήσει στο ρόστερ του έναν από τους καλύτερους παίκτες του την περσινή χρονιά, τον Μπράντον Γιανγκ.

Ο 25χρονος γκαρντ συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα του Λαυρίου και τη νέα χρονιά, κρατώντας έτσι σχεδόν αναλλοίωτο τον κορμό της ομάδας της περασμένης σεζόν.

Η επιτυχία της ομάδας των «κιτρίνων» είναι πολύ μεγάλη, αφού ο Αμερικανός ήταν από τους βασικούς πυλώνες της περσινής πορείας του Λαυρίου. Χαρακτηριστικά είχε 12.1 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπράντον Γιανγκ! Ο Αμερικανός σκόρερ, παρά το γεγονός ότι μετά την εξαιρετική χρονιά του με το Λαύριο, είχε στα χέρια του προτάσεις από αρκετές ομάδες, αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης και θα συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα!

Ο 25άχρονος και ύψους 1.91μ. γκαρντ αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος του Λαυρίου, σκοράροντας κατά μέσο όρο 12.1 πόντους, ενώ μάζευε 3.1 ριμπάουντ και μοίραζε 2.7 ασίστ. Με την παραμονή του Μπράντον Γιανγκ αποδεικνύεται το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο Λαύριο και τη σχέση ζωής που δημιουργούν οι αθλητές με την ομάδα!

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, αθλητές και κόσμος, μαζί-μια γροθιά, θα δώσουμε τη μάχη μας και τη νέα σεζόν με στόχο ακόμη περισσότερες νίκες! Συνεχίζουμε…».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα