Ανοίγουν οι πτυσσόμενες εξέδρες στο ΣΕΦ

Ανοίγουν οι πτυσσόμενες εξέδρες στο ΣΕΦ

Ανοίγουν οι πτυσσόμενες εξέδρες στο ΣΕΦ
Αλλαζει όψη το ΣΕΦ αφού το αίτημα του Ολυμπιακού για να λειτουργήσουν μετά από χρόνια οι πτυσσόμενες εξέδρες του σταδίου, αναμένεται να γίνει δεκτό από τη διιοίκηση του γηπέδου.

Το όνειρο πολλών οπαδών του Ολυμπιακού ξαναγίνεται πραγματικότητα. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας αιτήθηκαν στο ΣΕΦ να ανοίξουν οι πτυσσόμενες εξέδρες (θα τοποθετηθούν νέες γιατί οι παλιές είναι κατεστραμμένες) και η διοίκηση του Σταδίου αφού μελέτησε όλα τα απαραίτητα θέματα ασφαλείας το αντιμετωπίζει με θετικό τρόπο. Η τελική απόφαση θα παρθεί μετά το επόμενο διοικητικό συμβούλιο που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

Πλέον το φαληρικό στάδιο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr θα έχει 2.100 επιπλέον θέσεις και φυσικά η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμη πιο ζεστή αφού δε θα υπάρχει τόση μεγάλη απόσταση από την εξέδρα στο παρκέ.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ήθελαν από καιρό να κάνουν το γήπεδο πιο «έδρα», ωστόσο επιθυμούσαν να μην υπάρχουν ζητήματα ασφαλείας των θεατών. Όλα αυτά ξεπεράστηκαν και οι πτυσσόμενες κερκίδες θα μπουν κανονικά στο ΣΕΦ για να το μεταμορφώσουν προς το καλύτερο.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη παίζει και η μεγάλη ζήτηση για εισιτήρια διαρκείας χωρίς καν να έχει ξεκινήσει η διάθεση στους νέους κατόχους, παρά μόνο για όσους ήθελαν να ανανεώσουν.

Λεπτομέρειες για την ακριβή χωροταξική τους θέση δεν έχουν γίνει ακόμη. αλλά σίγουρα το ΣΕΦ τη σεζόν 2016-17 θα είναι πιο «ζεστό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα