Πρίντεζης: «Πιστεύω πως ο Μπουρούσης είναι ευτυχισμένος»

Gazzetta team
Πρίντεζης: «Πιστεύω πως ο Μπουρούσης είναι ευτυχισμένος»
Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε την μπασκετική επικαιρότητα σχετικά με τον Μπουρούση, τον Παναθηναϊκό, την Euroleague καθώς και την Εθνική Ομάδα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον ΕΡΑ ΣΠΟΡ για όλους και για όλα όσα απασχολούν τη μπασκετική επικαιρότητα της χώρας. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού εκτιμά πως ο Γιάννης Μπουρούσης είναι ευτυχισμένος με τη μεταγραφή του, σχολίασε τις δυσκολίες της Euoleague, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στην Εθνική Ομάδα.

Οι σχετικές δηλώσεις του:

Για την υπογραφή του Γιάννη Μπουρούση στον Παναθηναϊκό: «Με τον Γιάννη μιλάγαμε κάθε μέρα και είχε έρθει στη Σύρο. Ήξερα πως ήταν μία από τις επιλογές του και ίσως ο Παναθηναϊκός να τον ήθελε πάρα πολύ. Ίσως να είναι αυτό που του ταιριάζει περισσότερο και για να το κάνει, πιστεύω πως είναι πολύ ευτυχισμένος».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού: «Δεν ξέρω αν είμαι ο αρμόδιος για να κρίνω. Όσο δυνατός είναι ο Ολυμπιακός, τόσο δυναμώνει και ο Παναθηναϊκός. Και τα παλαιότερα χρόνια έλεγαν πως αν δυναμώνει η μία ομάδα, δυναμώνει και η άλλη. Η σχέση είναι αμφίδρομη και τα παλαιότερα ήθελαν στον Παναθηναϊκό, να δυναμώνει και ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός δείχνει πως στοχεύει ψηλά κι έτσι κάνει κάθε χρόνο. Είναι μεγάλη η απώλεια του Δημήτρη Διαμαντίδη και ο Παναθηναϊκός έχει κάνει κάποιες κινήσεις για να την καλύψει αλλιώς».

Για το Final Four της Euroleague: «Το Final Four δεν είναι καθόλου αυτονόητο. Δεν είναι εύκολο να φτάσεις ως εκεί. Ίσως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός να έχουν κακομάθει τους οπαδούς. Η Ελλάδα γνωρίζει μπάσκετ. Οι κινήσεις των δύο ομάδων είναι πολύ στοχευμένες για να φτάσουν στο Final Four. Σε Ρωσία και Τουρκία τα ποσά είναι πολύ μεγαλύτερα και ο ανταγωνισμός αθέμιτος, καθώς οι συνθήκες στην Ελλάδα είναι δύσκολες».

Για την Εθνική ομάδα: «Σίγουρα υπάρχει μία στεναχώρια. Σε ένα μικρό τουρνουά όλα κρίνονται σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι ή σε μία βραδιά. Δεν μπορώ να κακολογήσω. Το τιμ είναι πολύ καλό. Υπήρχαν πολλές δικαιολογίες, λέγαμε φέτος πως πάει χωρίς άγχος αλλά πάντα υπάρχει πίεση. Στην αποτυχία όλοι βγήκαν να πουν κάτι. Είναι μια καινούρια φουρνιά, είχε έξι νέους παίκτης κι ας ελπίσουμε να έρθουν στο μέλλον οι επιτυχίες. Η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο βάθος σε παίκτες. Έχει 24 παίκτες που μπορούν να κληθούν και να παίξουν. Δείτε αυτούς που δεν κλήθηκαν φέτος. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν αποσυρθεί. Δείτε τον Μπράμο και τον Βλάντο που ήταν τραυματίας. Η αξία τους είναι πολύ μεγάλη και ανά πάσα στιγμή μπορούν να αγωνιστούν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα