ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ

Συγκινητικό αντίο Μπουρούση στη Λαμποράλ

Ο Γιάννης Μπορούσης ολοκλήρωσε μια ονειρεμένη σεζόν με τη Λαμποράλ Κούτσα και μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του με επιστολή.  

Συγκινητικό αντίο Μπουρούση στη Λαμποράλ

Η καλύτερη σεζόν της καριέρας του Γιάννη Μπουρούση ολοκληρώθηκε με τον τίλτλο του MVP του ισπανικού πρωταθλήματος προτού υπογράψει για 2 χρόνια στον Παναθηναϊκό. 

Ο 32χρονος σέντερ μετά τη μεταγραφή του δεν ξέχασε την πρώην ομάδα του και τους οπαδούς της, αποχαιρετώντας τους με μία συγκινητική επιστολή. 

«Βιτόρια και Λαμποράλ Κούτσα, πολλά ευχαριστώ για μια αξέχαστη χρονιά! 

Θα ήθελα να αποχαιρετήσω όλους εσάς. Ένα σπουδαίο κλαμπ, ένα υπέροχο κοινό και μια πόλη του μπάσκετ που με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου από την πρώτη ημέρα που ήλθα εκεί! Ήταν μια αξέχαστη, μια απίθανη χρονιά και σας διαβεβαιώνω ότι θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. 

Θέλω να ευχαριστήσω τη Λαμποράλ Κούτσα για την προσπάθεια που έκανε για να με κρατήσει στη Βιτόρια όμως ένιωσα ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για εμένα και την οικογένειά μου. Αν δεν πήγαινα στο ΝΒΑ, ήθελα να μείνω στο σπίτι. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μoυ εαυτό σε κάθε παιχνίδι της Μπασκόνια ώστε να σας κάνω υπερήφανους για εμένα και τους συμπαίκτες μου. Αποχωρώ, όντας σίγουρος ότι το γνωρίζετε».