Η "Λόκο" επιμένει ελληνικά

Η "Λόκο" επιμένει ελληνικά

Η "Λόκο" επιμένει ελληνικά

Βλέπει Κατσικάρη για διάδοχο του Μπαρτζώκα η Λοκομοτίβ, που... επιμένει Ελληνικά!

Τον Φώτη Κατσικάρη βολιδοσκόπησε η Λοκομοτίβ Κουμπάν , που αναζητάει τον διάδοχο του Γιώργου Μπαρτζώκα. Το γεγονός ότι η ρωσική ομάδα απευθύνεται πάλι σε έλληνα προπονητή δείχνει  πόσο μεγάλη διαφήμιση ήταν για το μπάσκετ της πατρίδας μας το πρόγραμμα και το έργο του νυν τεχνικού της Μπαρτσελόνα. 

Η "Λόκο" έχει μπροστά της μια ιδιαίτερη χρονιά. Αφενός  γιατί είναι αναγκασμένη να παίξει στο Eurocup , παρότι προέρχεται από μια μαγική χρονιά που την έφερε στο final four του Βερολίνου. Και αφετέρου γιατί εκτός από τον προπονητή, έφυγαν  και οι βασικότεροι παίκτες της, που βρήκαν ψηλότερα συμβόλαια σε μεγαλύτερα κλαμπ. Μόνο οι Μπρόκχοφ και  Τζάνινγκ είχαν συμβόλαιο. 

Από την άλλη, ο Μπαρζώκας-που έχει αποδείξει ότι ξέρει να διαλέγει παίκτες και να "χτίζει" ομάδες- είχε αρχίσει ήδη να κάνει τις πρώτες κινήσεις ( Κόλινς, Κοστοφ, Μπαμπούριν, Ιβλιεφ) με στόχο να δημιουργήσει μια ομάδα που θα διεκδικήσει το Eurocup. 

Στα συν του Κατσικάρη το γεγονός ότι έχει ξαναδουλέψει στην Ρωσία ( Αγία Πετρούπολη) και είχε επιλεγεί ως τεχνικός της Εθνικής Ρωσίας, άσχετα αν η συνεργασία διεκόπη απότομα.

Κι έτσι, αν υποθέσουμε ότι ο Μπαρτζώκας του ...πήρε την δουλειά στην Μπαρτσελόνα , δεν αποκλείεται να είναι εκείνος που θα του ανοίξει το δρόμο για την επόμενη.

Best of internet