Είπε το «ναι» ο Μπουρούσης!

Είπε το «ναι» ο Μπουρούσης!

Είπε το «ναι» ο Μπουρούσης!

bet365

Ο 32χρονος διεθνής σέντερ ζήτησε επιπλέον χρόνο για το ΝΒΑ, ο Παναθηναϊκός δεν το δέχτηκε κι έτσι έδωσε οριστικά τα χέρια με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, βάζοντας την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.

Ο Γιάννης Μπουρούσης αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού για διετες συμβόλαιο, αλλά ζήτησε να συμπεριληφθεί όρος σαν αυτόν που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς ο οποίος θα του δίνει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος εφόσον μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα βρει το συμβόλαιο που θέλει στο ΝΒΑ. Οι «πράσινοι» δεν συζήτησαν καν αυτό το ενδεχόμενο κι έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν και έπεσαν οι υπογραφές.

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που είχε εκφράσει πρώτη, εδώ και σχεδόν τρεις μήνες το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του νέου αρχηγού της εθνικής ομάδας και έκτοτε δεν είχε εγκαταλείψει ούτε για μια στιγμή την προσπάθεια να τον ντύσει στα πράσινα.

Πριν από δυο εβδομάδες του κατέθεσε επίσημη πρόταση, σεβάστηκε την επιθυμία του να εξαντλήσει τα περιθώρια εύρεσης ενός συμβολαίου στο ΝΒΑ (εξακολουθεί να είναι η βασική επιθυμία του Έλληνα ψηλού), αλλά από τη στιγμή που ο χρόνος είχε αρχίσει να πιέζει έπρεπε να προχωρήσει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του.

Γι' αυτό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάλεσε σήμερα τον παίκτη στο γραφείο του μαζί με τον εκπρόσωπο του ώστε να μιλήσει και με τον Αργύρη Πεδουλάκη για να κλείσει οριστικά το θέμα με τις υπογραφές των συμβολαίων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα