Παπαθεοδώρου: «Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε»

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε»

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε»

bet365

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στο φιλικό με τους Βρετανούς, αλλά υπάρχουν πράγματα προς βελτίωση.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα, «Ήταν ένα δεύτερο φιλικό εδώ στη Χαλκίδα και το σημαντικό για εμάς είναι να καταλήξουμε στους δώδεκα που θα επιλέξουμε μετά το αυριανό (12/07) φιλικό, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Είχαμε λίγα φιλικά κι αυτό φαίνεται στην ομάδα, καθώς προσπαθεί να βρει ρυθμό μέσα από αυτούς τους αγώνες εδώ. Θα συμβεί το ίδιο και στα πρώτα παιχνίδια της πρώτης φάσης, που θα είναι για εμάς παιχνίδια για να μοντάρουμε την ομάδα μας. Σήμερα (11/07) τα παιδιά έκαναν καλή προσπάθεια στην άμυνα, όπως και χθες (10/07). Προσπαθούμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Χρειαζόμαστε, όμως, να βελτιώσουμε σημαντικές λεπτομέρειες, να μην χαρίζουμε εύκολα καλάθια, να βρούμε καλύτερο ρυθμό στην επίθεση, να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια, να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλά και να βελτιώσουμε τις επιλογές μας, ώστε να παίξουμε καλύτερα».

Για τα πλεονεκτήματα της ομάδας: «Κάνουμε αρκετά πράγματα καλά σε αυτή τη χρονική στιγμή. Έχουμε ομαδικότητα, έχουμε καλές αποστάσεις, χρειαζόμαστε όμως καλές επιλογές και αποφάσεις, που είναι δύο κομμάτια τα οποία εάν δεν τα έχεις δεν μπορείς να ολοκληρώσεις τις επιλογές σου. Και φυσικά χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ευστοχία στα σουτ τριών πόντων, τα οποία ήταν και χθες και σήμερα (10-11/07) ένα κομμάτι που μας στοίχισε, με την έννοια της λειτουργίας, καθώς δεν σκοράραμε σε σουτ που δημιουργήσαμε. Η άμυνα είναι το σημαντικό κομμάτι για εμάς, έχουμε ενέργεια, έχουμε διάθεση, χρειάζεται όμως να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες».

Για την παρουσία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, αλλά και εκείνη του Αντώνη Κόνιαρη που επιστρέφει σε μια μεγάλη διοργάνωση μετά τον τραυματισμό του: «Θα αρχίσω από τον Κόνιαρη, που είναι σε όλη την προετοιμασία μαζί μας. Έχει ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα. Το πιο σημαντικό είναι αυτό. Έχει πολύ μεγάλη όρεξη, δείχνει υγιής κι αυτό για εμάς είναι το πρωτεύον. Να καταφέρει να πάρει μέρος στο τουρνουά, που είναι σημαντικό και για εκείνον, για να επιστρέψει. Εάν κρατήσει το επίπεδο ωριμότητάς του σε ένα καλό επίπεδο θα μπορέσει να μας βοηθήσει αγωνιστικά και ουσιαστικά. Ο Βασίλης είναι ένας παίκτης που μας αλλάζει επίπεδο με την παρουσία του. Το ότι ήρθε αργά δεν παίζει μεγάλο ρόλο, γιατί γνωρίζει τι κάνουμε. Το σημαντικό για αυτόν είναι να βρει ρυθμό, αγωνιστικό ρυθμό, και για αυτό πιστεύω πως τα φιλικά αυτά θα τον βοηθήσουν πάρα πολύ».

 

Τελευταία Νέα