Ξανά για Γιάνκοβιτς ο Παναθηναϊκός - Κλεφτιές ματιές και σε Ουάιτ στο Λας Βέγκας;

Ξανά για Γιάνκοβιτς ο Παναθηναϊκός - Κλεφτιές ματιές και σε Ουάιτ στο Λας Βέγκας;

Γιάννης Ράμμας
Ξανά για Γιάνκοβιτς ο Παναθηναϊκός - Κλεφτιές ματιές και σε Ουάιτ στο Λας Βέγκας;

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεχάσει τον Βλάντο Γιάνκοβιτς και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr τον περιμένει πίσω απ' το Λας Βέγκας, όπου δεν έχει μάτια μόνο γι' αυτόν.

Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού συνεχίζεται άλλοτε αργά κι άλλοτε γρήγορα, αλλά πάντα δυναμικά και μετά απ' τις υπογραφές των Σίνγκλετον & Τζέιμς και τις υπόλοιπες προτάσεις τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα:

α) Έχει συμπληρώσει τις θέσεις ξένων (4) για τις εγχώριες διοργανώσεις,
β) Έχει stand by τον Βίκτορ Κλαβέρ απ' την κοινοτική αγορά και τον Ίαν Βουγιούκα απ' την ελληνική,
γ) Περιμένει κι όχι για πολύ ακόμα τον Γιάννη Μπουρούση για να προχωρήσει ή όχι τις υποθέσεις τους και
δ) Οι συγκεκριμένοι ίσως να μην είναι αρκετοί για ν' αντεπεξέλθει στις συνθήκες της νέας Euroleague.

Το τελευταίο δεδομένο διατηρεί πάντα στο προσκήνιο την περίπτωση επιπλέον ενίσχυσης, αλλά όχι μόνο στη θέση «1» κι αυτό αν όντως ισχύει το καναδικό σενάριο για τον Κέβιν Πάνγκος (με τους Χοκς στο Λας Βέγκας). Απ' την άλλη, υπάρχει κι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο 26χρονος σμολ φόργουορντ ήταν για καιρό στην αναμονή κι έτσι βρέθηκε να ταξιδεύει στις ΗΠΑ για τη συμμετοχή με τους Πέλικανς στο Summer League (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο τον κράτησαν εκτός πρεμιέρας) της πόλης της Νεβάδα. Μόνο που η επιστροφή στην Ευρώπη φαντάζει πιθανότερη από οτιδήποτε. Ακόμη περισσότερο αυτή στον Παναθηναϊκό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr (κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνει η ΚΑΕ) επανήλθε με πρόταση ανανέωσης. Ο επί 3 χρόνια παίκτης του ανέκαθεν χωρούσε στο νέο ρόστερ κι οι επιπλέον ανάγκες λόγω της ανανεωμένης Euroleague τον καθιστούν απαραίτητο ακόμη κι... αριθμητικά.

Ο Γιώργος Βόβορας βρίσκεται στο Λας Βέγκας, δεν έχουν συναντηθεί ακόμα, αλλά φαντάζει θέμα χρόνου να του υπενθυμίσει την εκτίμηση του Αργύρη Πεδουλάκη στο πρόσωπό του. Αυτή ίσως παίξει και τον πιο σημαντικό ρόλο στο... ζύγι με τις υπόλοιπες προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες.

Μόνο που ο άμεσος συνεργάτης του «Άρτζι» δεν έκανε γι' αυτό το λόγο το υπερατλαντικό ταξίδι. Ο 39χρονος βοηθός προπονητής τσεκάρει κάθε καλή περίπτωση για τις ανάγκες του Παναθηναϊκού κι ανάμεσά τους φέρεται να βρίσκεται κι ο Οκάρο Ουάιτ. Ο 24χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ξεχώρισε με τον Άρη (MVP της Χρονιάς) στη δεύτερη επαγγελματική χρονιά του (Βίρτους Μπολόνια 2014-15), προσπαθεί με τους Μάτζικ στο Ορλάντο πριν και με τους Χιτ στο Λας Βέγκας τώρα για ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αλλά η επιστροφή στην Ευρώπη ίσως αποδειχθεί αναπόφευκτη. Θα 'ναι στον Ολυμπιακό, ο οποίος τον έχει ψηλά στη λίστα; Θα 'ναι στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, η οποία ήδη έχει κάνει κίνηση; Θα 'ναι σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, παρότι δεν αποτελεί προτεραιότητα;

Για να συμβεί το τελευταίο τα δεδομένα θα πρέπει να διαφοροποιηθούν. Κι είτε να τον υπογράψει ως πέμπτο ξένο και να διαλέξει ποιος εξ αυτών δε θα παίζει σε Α1 & Κύπελλο Ελλάδος ή κάποιος εξ αυτών ν' αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο και να παίζουν όλοι παντού (έως 6 στις εγχώριες διοργανώσεις, με ανώτατο αριθμό ξένων τους 4). Εννοείται πως αυτό ισχύει σε οποιαδήποτε περίπτωση επιπρόσθετου ξένου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα