Δεν... δέχεται επιστροφές ο «Σάλε»

Δεν... δέχεται επιστροφές ο «Σάλε»

Gazzetta team
Δεν... δέχεται επιστροφές ο «Σάλε»

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έκλεισε οριστικά την πόρτα σε όσους παίκτες δεν συμμετείχαν στην προετοιμασία της Σερβίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά αλλά θέλουν να παίξουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Όγκιεν Κούζμιτς «κρέμασαν» τον προπονητή τους, αφού παρότι τον είχαν διαβεβαιώσει πως θα βοηθήσουν την εθνική να πάρει το «εισιτήριο» για το Ρίο δεν συμμετείχαν τελικά στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Βελιγραδίου.

Έτσι λοιπόν μετά το τέλος της διοργάνωσης ο Τζόρτζεβιτς ξεκαθάρισε (χωρίς να πει ονόματα) πως δεν πρόκειται να τους δεχτεί στην ομάδα τώρα που η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες εξασφαλίστηκε.

«Έγιναν κάποια πράγματα που δεν ήταν ωραία για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Η πόρτα μας ήταν ορθάνοιχτη, αλλά κάποιοι επέλεξαν έναν πολύ άσχημο τρόπο για να αποχωρήσουν. Κάθε αποχώρηση είναι απόλυτα νόμιμη, αλλά το να επιλέγεις αυτόν τον δρόμο δεν είναι σωστό. Δεν υπάρχει έτσι σεβασμός στα δεκαέξι παιδιά που προσπάθησαν. Ο Βλάντιμιρ (Στίματς) είναι η καρδιά της ομάδας και ό,τι έχει καταφέρει, το έκανε χάρη στη δουλειά του. Αυτό είναι που αγαπώ σε μια ομάδα και το οποίο τονίζω. Δεν μπορεί να με επηρεάσει κάτι άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα