Πολύ καλός ξανά ο Ουάϊτ!

Αντωνία Σπανού
Πολύ καλός ξανά ο Ουάϊτ!

bet365

To summer league του Ορλάντο ολοκληρώθηκε και οι νέοι «αστέρες» του ΝΒΑ προσπάθησαν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο Όκαρο Ουάϊτ άφησε, ξανά, πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του.

Το summer league του Ορλάντο ολοκληρώθηκε και αυτός που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, για ακόμα μια φορά, είναι ο Όκαρο Ουάϊτ (11π., 7ρ., 2ασ. & 4κλ.). Ο πρώην παίκτης του Άρη, που είναι και ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για την θέση«4», εκάνε πολύ καλές εμφανίσεις και άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Ορλάντο:

Ντάλας - Χόρνετς 97 – 92

O Ντάϊρους Άνταμς της Λαμποράλ Κούτσα είχε καλή παρουσία για τους νικητές με 11π., 5ρ. Και 6ασ. (3/6 τριπ.) και ο Σέρβος σέντερ της Σαραγόσα, Στέφαν Γιέλοβατς επίσης μετρώντας 12π. Και 2ρ.

Ο Άνταμς, κυνηγάει το όνειρο στην απέναντί πλευρά του Ατλαντικού με τις ευρωπαϊκές ομάδες , ειδικά μετά την εξαιρετική του χρονιά, να τον περιμένουν υπομονετικά. Ο ίδιος πάντως μετά τις περσινές του εμφανίσεις θα διεκδικήσει την ευκαιρία του στο ΝΒΑ.

Θάντερ - Χιτς 86 – 72

Για τους Θάντερ ξεχώρισαν οι «παλιοί» Κάμερον Πέϊν (15π., 4ρ. & 6ασ.) και Μιτς Μακ Γκίρι (11π., 3ρ., 2ασ. & 2κλ.) ενώ καλή παρουσία είχαν ο Κροάτης φόργουορντ Ιβάν Ζούμπσιτς (9π., & 3ρ.) και ο πρώην point-guard της ΑΕΚ και της Νταρουσάφακα, Σκοτ Γουίλμπεκιν (6π., 3ασ.)

Από το Μαϊάμι και τους Χιτς την διαφορά έκανε ο Βίκτο Ρούντ με 22π., 12ρ. & 4ασ.

Ορλάντο Μάτζικ (λευκοί) - Ντιτρόϊτ Πίστονς 87-84

Από τους νικητές, ξεχώρισε ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις Τζάστον Ντέντμον (16π., 4ρ. & 9ασ.) .

Από το Ντιτρόϊτ, κορυφαίος ο βετεράνος Στάνλεϊ Τζόνσον (21π., 5ρ., 5ασ.) , ενώ εξαιρετικό ντεμπούτο έκανε ο Χένρι Χέλενσον (22π. & 11ρ.) που επελέγη στο νο18 του καλοκαιρινού ντραφτ.

Ορλάντο Μάτζικ (μπλε) - Ιντιάνα Πέϊσερς 79-85

Οι δύο «παλιοί», Γκλεν Ρόμπινσον (14π.) και και Σέϊν Γουίτινγκτον (12π., 5ρ.) ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές.

Από τους χαμένους, θετικός ήταν ο πρώην παίκτης του Άρη και μεταγραφικός στόχος πολλών ομάδων (μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού), Οκάρο Ουάϊτ (11π., 7ρ., 2ασ. & 4κλ.), ενώ ξεχώρισαν ο Νικ Τζόνσον (20π., 8ασ.) και ο Στέφεν Ζίμερμαν (10π., 3ρ.) που επελέγη στον 2ο γύρο (νο41) του εφετινού ντραφτ.

Λος Άντζελες Κλίπερς – Νικς 77 – 106

Για τους Νικς ξεχώρισε ο Μπέικερ που πέτυχε 20 πόντους και κατέβασε 5 ριμπάουντ, ενώ ο Κούζμιτς θα περιμένει για την ευκαιρία του, αφού δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Για τους Κλίπερς ξεχώρισε ο Ντόσον που πέτυχε 18 πόντους και πήρε 6 ριμπάουντ.

 

NBA Τελευταία Νέα