Ντιλέινι για Μπαρτζώκα: «Το άξιζε!»
Ο Μάλκολμ Ντιλέινι μπορεί να έφυγε από την Ευρώπη για να δοκιμάσει στο NBA και τους Ατλάντα Χοκς, ωστόσο δεν ξεχνάει τον πρώην προπονητή του Γιώργο Μπαρτζώκα.
Ο 27χρονος γκαρντ σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την επικείμενη συμφωνία του Γιώργου Μπαρτζώκα με τη Μπαρτσελόνα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το άξιζε!».
Οι δυο τους διατηρούν εξαιρετική σχέση και ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του εφετινού θαύματος της Λοκομοτίβ που άφησε τη Μπάρτσα εκτός Final 4.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.