Φερνάντεθ: «Είχα επαφή με τους Σίξερς»

ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ NBA

Φερνάντεθ: «Είχα επαφή με τους Σίξερς»

Ο Ρούντι Φερνάντεθ επιβεβαίωσε ότι είχε επαφή με τους Φιλαντέλφεια Σίξερς, τονίζοντας όμως πως δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Ρεάλ.

Φερνάντεθ: «Είχα επαφή με τους Σίξερς»
Ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ τοποθετήθηκε σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που τον ήθελαν να χει δεχτεί δελεαστική πρόταση από τους Φιλαντέλφεια Σίξερς. Ο Ισπανός επιβεβαίωσε μεν την επαφή των δύο πλευρών, κόβοντας ωστόσο οποιαδήποτε περαιτέρω σενάρια.
Χαρακτηριστικά ανέφερε σε ισπανικό μέσο, «Είχα μία επαφή με τους Σίξερς και τίποτα περισσότερο. Όλα όσα λέγονται για τα χρήματα και τα υπόλοιπα είναι λάθος. Είμαι χαρούμενος και ήρεμος στη Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία έχω συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην Εθνική Ισπανίας».
Ο άσσος της Ρεάλ δεν απέκλεισε πάντως κάποιο ενδεχόμενο για το μέλλον... «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Είμαι έτοιμος αν υπάρχει πρόταση, να την ακούσω. Δεν θέλω να κλείσω την πόρτα. Είναι αλήθεια πως η Φιλαντέλφεια ρώτησε για μένα, αλλά έχω συμβόλαιο. Μίλησα με τον Σέρχιο. Είναι ευτυχισμένος και νομίζω πως εκμεταλλεύεται μία σπουδαία ευκαιρία».

Best of internet