Προμηθέας Πατρών: «Ήρθαμε για να μείνουμε»

ΣΤΗΝ BASKET LEAGUE ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ

Προμηθέας Πατρών: «Ήρθαμε για να μείνουμε»

Προμηθέας Πατρών: «Ήρθαμε για να μείνουμε»

Ο Προμηθέας υποδέχτηκε με ενθουσιασμό την παρουσία του στην Α1 της επόμενης σεζόν. 

Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε κι επίσημα τη συμμετοχή του στη μεγάλη κατηγορία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, παίρνοντας τη θέση του Φάρου Κερατσινίου. Στόχος των Πατρινών είναι να φτιάξουν μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα επιχειρήσει να καταξιωθεί τα επόμενα χρόνια στην Α1.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΑΣΠ προμηθέα, μετά την ανακοίνωση του Α.Ο. Φάρου Κερατσινίου, με την οποία γνωστοποιεί πως η ομάδα του Κερατσινίου θα παραμείνει και του χρόνου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας του συλλόγου στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ (Α1 Εθνική). Η ιστορική αυτή επιτυχία είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου και η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα επιθυμεί από καρδιάς να ευχαριστήσει όλους τους προπονητές, αθλητές και γενικότερα όσους υπήρξαν μέλη της ομάδας (γυμναστές, ιατρούς, φυσικοθεραπευτές, φροντιστές κ.ο.κ.) όλα αυτά τα χρόνια, συμβάλλοντας στις επιτυχίες και βοηθώντας στο πέρασμα του χρόνου να φτάσει ο σύλλογος σε αυτή τη θέση.

Απευθύνει, επίσης, θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας που βοήθησαν εμπράκτως στηρίζοντας το όλο εγχείρημα του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Κυρίως, όμως, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει -για μία ακόμα φορά- τις ευχαριστίες της στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας και του Προμηθέα, που αγκάλιασε με απίστευτη αγάπη και πίστη την προσπάθεια του Προμηθέα και στάθηκε στο πλευρό της ομάδας της ομάδας ως ο πιο στενός συνοδοιπόρος, αποτελώντας την κινητήρια δύναμη και ορμή του συλλόγου. Η αγάπη και η θερμή και έμπρακτη υποστήριξή σας μάς δίνει τη δύναμη να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε την επίτευξη των στόχων και την πραγματοποίηση του κοινού ονείρου και οράματος για αυτό το σύλλογο.

Η προσπάθεια, πλέον, της διοίκησης του Προμηθέα είναι να δημιουργηθεί, μέσα από πρόγραμμα, σκληρή δουλειά και σταθερή οργάνωση, μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, σύμφωνα πάντα με τις αρχές του συλλόγου μας. Η υπόσχεση, που δώσαμε πριν από τρία χρόνια (όταν ανεβήκαμε για πρώτη φορά στις εθνικές κατηγορίες) ισχύει και παραμένει η ίδια. «Ήρθαμε για να μείνουμε».

Best of internet